Nieuwe eventbeurs: The Event and Communication DaysNieuwe eventbeurs: The Event and Communication Days

De Belgische vakverenigingen Febelux en B.E.S.A slaan de handen in elkaar en organiseren samen The Event and Communication Days, een nieuwe vakbeurs waar zij hun leden en andere geïnteresseerde bedrijven een platform aanbieden om gedurende twee dagen hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek: namelijk de marketing-, communicatie- en eventprofessionals.

 

Op 19 & 20 april is ICC Ghent de locatie voor de allereerste editie van de Event & Communication Days. Op deze beurs kunnen bedrijven en organisatoren kennismaken met de meest uiteenlopende leveranciers die kunnen bijdragen tot een geslaagd evenement, congres, seminarie of salon.

 

Frédéric François, voorzitter van Febelux: "Een initiatief als The Event & Communication Days is belangrijk voor de sector van de beurzen, congressen en events. Het is een uitstekende gelegenheid om dit type media te promoten en onder de aandacht te brengen bij de marketing managers van bedrijven."

 

"Toen Febelux met het idee op de proppen kwam om eventueel samen een beurs te organiseren, zijn we met beide federaties tot de realisatie van The Event & Communication Days gekomen. Het is immers een manier om de B.E.S.A. en Febelux leden nog een extra tool aan te bieden", aldus Bart Van Den Daele, bestuurder van B.E.S.A.

 

The Event & Communication Days richt zich op alle professionals (corporate event managers, marketingverantwoordelijken, event agencies, beursorganisatoren, PCO's, PR agencies, academics, sales & HR managers, CEO's, directie-assistenten, event & marketing consultants, event freelancers, ...) die in hun job bezig zijn met het op touw zetten van evenementen, en dit zowel in het B2B-, het B2C- als het beurzensegment. De exposanten van The Event & Communication Days zijn dan weer bedrijven die als leverancier kunnen bijdragen tot een succesvol B2B- of B2C-event, of een geslaagde beurs.

 

Hiernaast spelen beide federaties een grote rol voor de invulling qua content. Op beide dagen van het evenement zullen ze een aantal interessante lezingen en seminaries aanbieden, waarin uiteenlopende thema's aan bod zullen komen. Zo wordt een bezoek aan dit evenement nog interessanter!


www.ecdays.be/nl/

25-02-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?Hoe ontdek je de voorkeuren van je bezoekers?
Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Hoe reviews je event of eventbedrijf boosten - InfographHoe reviews je event of eventbedrijf boosten - Infograph
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen