Event 17: altijd een goed idee!

Event 17: altijd een goed idee!

Meer beleving en vernieuwing, een versterkte corporate identity & branding, een CreatieLab, een Inspiration Park, een Content Village én meer aandacht voor innovatie. Dat zijn de resultaten van het onlangs vernieuwde beursteam van Event 17. Beursmanager Marc Liethof vertelt er alles over.

 

Event 17 vindt dit jaar plaats in Hal 7 en Hal 8 van de Jaarbeurs in Utrecht. Event 17 biedt tijdens deze 19e editie, met inhoudelijke vernieuwingen en een overzichtelijke onderverdeling van de beursvloer, de eventprofessional nog meer inspiratie. Er wordt in aanloop naar de beurs alleen maar gezocht naar innovatieve producten en verrassingen voor de bezoeker.

 

Niet voor niets heeft de beurs de pay-off  'Altijd een goed idee!' meegekregen. Beursmanager Marc Liethof praat vol trots over de ins en outs:

 

 

CreatieLab 

"Bij binnenkomst worden bezoekers al op een ludieke manier welkom geheten. Ze ontvangen een tegoedbon voor een minuutje inspiratie in het CreatieLab. Er wordt direct bij de entree een plek gecreëerd waar je ideeën kan opdoen over hoe je evenementen leuker en makkelijker maakt. Er is te zien hoe trends uit de branche vertaald kunnen worden naar de werkvloer. Bezoekers kunnen uit een menukaart zelf kiezen waardoor zij zich willen laten inspireren in een 1-op-1-setting. Bijvoorbeeld 'een minuutje creatie', 'een minuutje design' of 'een minuutje smaak'", legt Marc uit. "Door de vrolijke en inspirerende ontvangst raken bezoekers in de juiste sfeer om de beurs optimaal te beleven."

 

"Innovatie is sowieso een speerpunt voor Event 17. Dit onderwerp blijkt al jaren één van de belangrijkste bezoekredenen aan Event 17. Tal van innovatieve ondernemingen presenteren op de beursvloer hun ontwikkelingen en innovatieve concepten. Verder geven diverse sprekers op het podium hun visie over innovatief en creatief ondernemen."

 

 

Beste Idee Award 

"Met de Beste Idee Award belonen we op de tweede beursdag de meeste innoverende eventmakers van Nederland in de categorieën Culinair (Sfeer & Smaak), Interieur (Creatie & Design) en Audiovisueel (Online & Techniek). Het is de eerste keer dat we deze award uitreiken, dus ook heel spannend. Er zijn al veel inschrijvingen binnengekomen en zowel standhouders als niet-standhouders kunnen nog gratis inschrijven tot 20 maart", legt Marc uit.

 

 

Inspiration Park 

"Precies tussen hal 7 en hal 8 bevindt zich het Inspiration Park. Hier is volop aandacht voor vernieuwend entertainment. Van hoogwaardig straattheater en spectaculaire dansacts, tot ludiek entertainment en talentvolle artiesten."

 

 

Kwadranten

"Naast alle initiatieven zijn er nog talloze nieuwtjes bij de exposanten op de beursvloer te ontdekken. De beursvloer is dit jaar weer onderverdeeld in vier kwadranten. Bij Kennis & Content leert de bezoeker meer over de wereld van personeelsplanning, live communicatie en eventmarketing. Op het gebied van Sfeer & Smaak is er volop aandacht voor vernieuwende locaties, foodtrucks en hoogwaardig entertainment. Bij Online & Techniek is er met onder andere demonstraties van de nieuwste foto- en videoboxen, event apps en registratie tools ook veel te beleven. Ten slotte kunnen eventplanners bij het kwadrant Creatie & Design hun hart ophalen bij presentaties van diverse sfeerdecoratie-bedrijven maar ook krijgt concept styling hier volop aandacht."

 

 

Content Village

"In de Content Village biedt een gevarieerd podiumprogramma volop inspiratie en tips op het gebied van trends, online marketing, gastvrijheid en innovatie. Uiteraard nodigen we de studenten weer een dag uit; want zij zijn de toekomst."

 

Event 17 wil vooral kennis en inspiratie bieden aan alle eventprofessionals en marketeers. "Met een marketingpakket vol met tips, inspireren we standhouders dit jaar om van hun stand nog meer een beleving en dus een succes te maken", besluit Marc. 

 

Event 17 vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april. Marc Liethof verwacht weer ruim 7.000 bezoekers. 

 

Tickets zijn te bestellen via:

www.event.nl/inschrijving

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Thursday
Meer weer

Vacatures