Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

De jaarlijkse vakbeurs Event 17 vindt dit jaar op 12 en 13 april plaats in de Jaarbeurs. Dit jaar is de vakbeurs extra bijzonder, want op de tweede beursdag is het debuut van het Beste Idee Award, dé prijs voor de meest innoverende eventmakers van Nederland.

 

Met het Beste Idee Award 2017 kunnen standhouders én niet-standhouders hun idee of innovatie, als geen ander promoten. Het Beste Idee Award 2017 maakt deel uit van het kennisprogramma in de Content Village. Jury voorzitter Sjoerd Weikamp (Eventbranche) maakt tijdens de awardshow de winnaars van 2017 bekend, samen met een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en journalisten. Zij beoordelen op 23 maart alle inschrijvingen om op 30 maart 2017 tot 3 nominaties te komen.

 

 

Categorieën

 • Culinair: Sfeer & Smaak
  Nieuwe en vernieuwende culinaire producten of concepten die verrassend zijn voor de bezoeker zijn en bijdragen aan een sfeer- en smaak verhogende beleving van het evenement maar ook bedrijfseconomisch interessant zijn om te boeken. Binnen deze categorie vallen alle food en drinks concepten.
   
 • Interieur: Creatie & Design
  Producten voor inrichting van evenementen die bijdragen aan betere uitstraling van evenementen; die voor bezoekers nieuw zijn en sfeer- en comfort verhogend zijn. Bijvoorbeeld meubilair, aankleding, decoraties. Ook een nieuwe onderscheidende locatie met een bijzonder interieur valt in deze categorie.
   
 • Audiovisueel: Online & Techniek    
  Technische toepassingen voor de evenementenbranche die de kwaliteit & beleving van evenementen vergroten en/of het ondernemen makkelijker maken. Hieronder verstaan we onder andere audiovisuele- en registratie oplossingen die zorgen voor extra beleving, prestatieverhoging of kostenbesparing, apps of online communities. Ook foto- videomarketing oplossingen vallen binnen deze categorie.

 

Diverse awards

Tijdens de tweede dag van Event 17 worden de overall winnaar, de categoriewinnaars en de winnaar van de publieksprijs bekend gemaakt. De overall winnaar krijgt behalve de wisselbeker en de roem, ook veel media aandacht.

 

 

Publieksprijs

Vanaf woensdag 30 maart 2017 kan het publiek via de website van Event 17 stemmen op haar favoriete idee.

 

 

Meedoen

Meedoen is een echte boost voor een nieuw product of concept in onze branche. Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de genomineerden op de social media kanalen, de nieuwsbrief en de website van Event 17 en haar mediapartners, waaronder jouw favoriete eventsite eventplanner.nl.

 

Heb je een innovatief product of concept? Doe dan gratis mee en vul direct het inschrijfformulier in.

 

 

Event 17 

Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs. De officiële hashtag voor het Beste Idee Award 2017 is #BIA. Meer informatie op: 

www.event.nl

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures