Event-tech nieuws van op ISE 2017

Event-tech nieuws van op ISE 2017

Begin februari wordt Amsterdam het decor van Integrated Systems Europe 2017. Heel wat fabrikanten kunnen echter niet wachten tot de beurs en kondigen nu al hun nieuwigheden voor de eventsector aan. Zo ook Panasonic en Sharp.

 

Panasonic introduceert op ISE 2017 een nieuwe projector van 20.000 lumen, die de vervanger zal worden van de PT-DZ21K, hun bestverkochte hogehelderheidsprojector. De nieuwe projector zal voor het eerst te zien zijn in Amsterdam.

 

Het bedrijf demonstreert bovendien graag haar ervaring op het vlak van live evenementen. Gedurende de beurs is er een show op de stand waarin artiesten interactief samenspelen met bewegende projecties, die worden gecreëerd met laserprojectietechnologie en 3Dmapping. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt met de onlangs geïntroduceerde PT-RZ31K, een laserprojector van 31.000 lumen die speciaal voor live evenementen ontwikkeld werd.

 

Concurrent Sharp presenteert een 70-inch videowall. De videowall is 10 inch groter dan Sharps huidige grootste formaat videowall-modellen en 15 inch groter dan het standaard formaat in de markt. De videowall, die bestaat uit vier schermen in een 4x1 opstelling, wordt tijdens de ISE op de stand van Sharp voorgesteld. Ook onthult Sharp op in Amsterdam de nieuwste generatie van haar Big Pad-lijn; de interactieve flatpanel-displays voor vergaderruimtes, klaslokalen en boardrooms.

 

ISE 2017 vindt plaats van 7 tot en met 10 februari in de RAI in Amsterdam.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties