Frisse nieuwe website voor Event 17 met feestelijke winactieFrisse nieuwe website voor Event 17 met feestelijke winactie

Bij een nieuwe editie van vakbeurs Event (12 en 13 april 2017) hoort ook een nieuwe look en feel van de website. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk, meer nieuws & social media, up to date informatie en vanaf 2017 een actuele deelnemerslijst en programmering.

 

Eventex, de organisator van Event 17, is verheugd een nieuwe website te presenteren. Een herkenbaar maar frisser uiterlijk, meer nieuws & social media, up to date informatie en vanaf 2017 een actuele deelnemerslijst en programmering. De website van Event 17 vind je op www.event.nl.

 

 

Vernieuwing

Deze zomer nam Eventex het besluit tot een vernieuwing van de website. "Er is gesleuteld aan de inhoud, vorm en vindbaarheid. Daarnaast zijn sociale media beter geïntegreerd. Ook is er aan gebruiksvriendelijkheid aandacht besteed. De navigatie is verbeterd en ook de deelnemers en het programma worden vanaf 2017 nog overzichtelijker. De nieuwe website sluit aan bij de net vernieuwde huisstijl, heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk", vertelt Marc Liethof, directeur van Eventex.

 

 

Strategie en visie

"Het besluit voor een nieuwe website is gebaseerd op een herziene communicatie strategie. Hiermee focust Event 17 nog meer op kennis en inhoud, de community en op het verbinden. En omdat de doelgroep via alle wegen op de website van Event 17 uitkomt was een restyle een logische stap. Wij zijn klaar voor Event 17!"

 

"De website past helemaal in de vernieuwde huisstijl en strategie, maar we blijven de komende maanden aan de achterkant werken om het exposantenprofiel, de deelnemerslijst en het kennisprogramma online te zetten. Ook introduceren we zeer binnenkort onze bloggende ambassadeurs online", aldus Janine Tijhaar, verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Event 17.


www.event.nl

advertorial29-11-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen