Eventex Awards 2017: laatste kans om je in te schrijvenEventex Awards 2017: laatste kans om je in te schrijven

De deadline om je in te schrijven voor de 7e editie van de Global Event Awards komt er snel aan. Op 31 oktober worden de inschrijvingen afgesloten, en alle cases voor de jury worden voorgelegd.

 

Inschrijvingen vanuit heel de wereld worden online geaccepteerd in meer dan 20 categorieën, van verschillende types evenementen tot evenementtechnologie en -diensten. Meer dan 40 onderscheiden eventprofessionals en deskundigen uit de evenementenwereld, waaronder ook onze eventplanner.tv presentator Kevin Van der Straeten, zullen alle projecten evalueren. Categorieën worden toegewezen op basis van de specifieke deskundigheidsgebieden van ieder jurylid. Dit jaar, zal ook de People's Choice Award opnieuw belanghebbenden en fans de kans geven om te stemmen voor hun favoriete evenement.

 

De afgelopen zeven jaar zijn de Eventex Awards uitgegroeid tot een wereldwijde competitie, waarin uitmuntendheid, creativiteit en innovatie in evenementen en evenementendienstverlening wereldwijd worden erkend. De 19 winnaars in de 6e editie kwamen uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Finland, België en Nederland.

23-10-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Content ligt voor het oprapen bij events... zonde om niet verder te delen!Content ligt voor het oprapen bij events... zonde om niet verder te delen!
Events steeds afhankelijker van betrouwbare connectiviteitEvents steeds afhankelijker van betrouwbare connectiviteit
't Hooghuys schreef geschiedenis in 2016't Hooghuys schreef geschiedenis in 2016
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-01Chef kok m/v
  Comics Station
  Antwerpen
 2. 22-01Begeleider/entertainer teambuildings
  FarmFun
  Limburg
 3. 19-01Junior Event Manager
  Antwerp City Brewery nv
  Antwerpen