Eventex Awards 2017: laatste kans om je in te schrijvenEventex Awards 2017: laatste kans om je in te schrijven

De deadline om je in te schrijven voor de 7e editie van de Global Event Awards komt er snel aan. Op 31 oktober worden de inschrijvingen afgesloten, en alle cases voor de jury worden voorgelegd.

 

Inschrijvingen vanuit heel de wereld worden online geaccepteerd in meer dan 20 categorieën, van verschillende types evenementen tot evenementtechnologie en -diensten. Meer dan 40 onderscheiden eventprofessionals en deskundigen uit de evenementenwereld, waaronder ook onze eventplanner.tv presentator Kevin Van der Straeten, zullen alle projecten evalueren. Categorieën worden toegewezen op basis van de specifieke deskundigheidsgebieden van ieder jurylid. Dit jaar, zal ook de People's Choice Award opnieuw belanghebbenden en fans de kans geven om te stemmen voor hun favoriete evenement.

 

De afgelopen zeven jaar zijn de Eventex Awards uitgegroeid tot een wereldwijde competitie, waarin uitmuntendheid, creativiteit en innovatie in evenementen en evenementendienstverlening wereldwijd worden erkend. De 19 winnaars in de 6e editie kwamen uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Finland, België en Nederland.

23-10-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Nieuwe tool maakt veiligheidscheck evenementenlocaties eenvoudigerNieuwe tool maakt veiligheidscheck evenementenlocaties eenvoudiger
Zo gaan ervaren sprekers om met spreekangstZo gaan ervaren sprekers om met spreekangst
Grunewald.bar, jouw partner voor bartending, cocktails, gin tonics en workshopsGrunewald.bar, jouw partner voor bartending, cocktails, gin tonics en workshops
Advertenties

In de kijker

Event 17

Event 17

Nieuwe award: Beste Idee Award tijdens tweede beursdag van Event 17

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-02Assistent Projectleider
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 23-02Tenten- en Podiabouwer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 23-02Tenten- en Podiabouwer met CE- Rijbewijs
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant