Start-up: Eventpeeks

Start-up: Eventpeeks

Een live Twitter- of Instagram wall tijdens jouw event? Hoe cool is dat? De start-up Eventpeeks fixt dat voor jou. En dat creëert extra mogelijkheden voor je partners.

 

Dit is niet nieuw, hoor ik je denken. Inderdaad, er bestaan wel meer tools die jouw social media wall live uitzenden tijdens je event. Maar Eventpeeks valt op de door de mooie lay-out, het gebruiksgemak en het feit dat je de tool makkelijk kan modereren.

 

Eventpeeks verzamelt via je eventhashtag alle content op Twitter, Instagram en Vine. De software giet die posts en tweets in een mooie lay-out helemaal in de look and feel van jouw evenement. Daarbij kan je logo’s en boodschappen van sponsors en partners voegen. Extra mogelijkheden en dus meerwaarde om je publiek te bereiken!

 

Je kan je social media wall eender waar uitzenden. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Een social media wall van Eventpeeks ziet er altijd goed uit, op een tv-scherm of op projecties van allerlei verschillende projectors. 

 

Bang voor een negatieve of ongepaste post? Dat hoeft niet. Met één muisklik keur je content goed of af. En tenslotte biedt Eventpeeks nog een uitgebreide analytics-module waarmee je heel makkelijk het succes van je evenement en de betrokkenheid van je deelnemers kan meten. Neem zeker eens een kijkje op de website, want de jongens van Eventpeeks geven ook tal van interessante tips om je event meer bekendheid te geven via social media.

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector. 

www.eventpeeks.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties