Novid zorgt elk seizoen voor extra beleving

Novid zorgt elk seizoen voor extra beleving

Hoe verhoog je de beleving van een bezoeker aan jouw evenement? Door gebruik te maken van grote beeldweergaven. En daar weet Novid alles van. De audiovisuele specialist heeft oplossingen voor alle seizoenen.

 

De zomermaanden staan in België gelijk aan festivals. Daar maken grote schermen en beelden onlosmakelijk deel uit van het decor. Om de artiesten dichter bij het publiek te brengen, om de sfeer in het publiek weer te geven, als ondersteuning van het licht en geluid,… De beelden maken de show.

 

Zo heeft Novid op zowat elk festival van betekenis led-schermen geplaatst. Rock Werchter, Pukkelpop, Dour, Lokerse Feesten, ... kregen zo alvast een extra dimensie. Op Tomorrowland installeerde Novid een 200-tal lcd-schermen. Beleving verzekerd! En ook de partners van deze festivals waaronder Proximus, ING, Coca-Cola en De Standaard hebben de beeldbeleving ontdekt. Ook zij rekenen op Novid voor de realisatie van hun projecten.

 

Met de start van het najaar, staan de beurzen op de kalender. Ook hier komt het er op aan om de aandacht van je bezoekers te trekken en vast te houden. Novid heeft een aantal nieuwigheden die de beleving van je bezoekers in no time naar een hoger niveau tillen.

 

Zo zit nu in het gamma de LG cooler, een imposante ijskast met ingebouwd lcd-scherm in de glazen deur. Een echte topper voor een beursstand. Of wat dacht je van de transparante vitrine led-poster? Dit indoor led-scherm met hoge lichtopbrengst in posterformaat toont met eender welke lichtinval jouw boodschap in de beste omstandigheden. En ook breedbeeldschermen worden steeds spectaculairder. De nieuwste 58/9 formaat schermen zijn publiekstrekkers van formaat voor retail en beursstanden.

 

Ook de nieuwe TV programma's zijn ondertussen gelanceerd. In o.a. volgende programma's levert Novid de schermen: Van Gils & Gasten op één, Culture Club op Canvas, Als de Dijken Breken op één, extra Time … en vanaf 23 november 'allemaal familie' in de bioscoop.

www.novid.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties