Ontdek de 5 troeven van een seminarie aan zee

Ontdek de 5 troeven van een seminarie aan zee

Je klant of opdrachtgever overtuigen van de voordelen van een seminarie of teambuilding aan zee? We geven je alvast vijf argumenten die hij niet kan weerleggen.

 

Seminarie of teambuilding aan de Belgische kust op het oog? Goed idee. De kust is de uitgelezen plaats om van zo'n evenement een totaalbeleving te maken. Want de zee speelt in op alle zintuigen.

  • De zuivere zeebries verjaagt alle muizenissen en geeft de hersenen verse zuurstof. Ideaal voor een verfrissende teambuilding.
  • Vergaderen met de voeten in het zand werkt inspirerend. Je kan terecht in tal van gezellige Beach Clubs, het ideale decor voor een outdoor meeting.
  • Helemaal uitwaaien en verse zee-energie opdoen. Dat doe je tijdens een wandeling op de zeedijk. Tussen meetings door is dit de ideale ontspanning en bovendien haalbaar voor iedereen.  
  • Voor gastronomische verwennerij is de keuze quasi onbeperkt. Je vindt een uitgebreid en vers aanbod zee specialiteiten in de talrijke hotels en restaurants.  
  • Comfortabel logeren doe je in een van de vele seminariehotels aan zee. Met het ruisen van de golven op de achtergrond en het strand om de hoek.

Win een teambuilding aan zee

Nog niet overtuigd? Kom dan kennis maken met het rijke aanbod seminariehotels en organisatoren aan de Belgische kust. Bezoek de stand van Westtoer tijdens de Flanders Mice Days op 20 oktober 2016 in Gent en win een unieke teambuilding voor 25 personen in samenwerking met The Outsider Coast.

www.dekust.be/nl/meeting-teambuilding
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties