Allerlaatste kans: behaal nu het 'Certificate of Excellence' voor eventbedrijven

Allerlaatste kans: behaal nu het 'Certificate of Excellence' voor eventbedrijven

Het officieel en feestelijk 'Certificate of Excellence' bekroont de beste eventlocaties en eventbedrijven in België en Nederland, en dat op basis van het unieke en veilige eventplanner.nl review systeem. Reviews geplaatst t.e.m. 30 september 2020 tellen mee voor de uitreiking dit jaar!

 

De meeste awards in de evenementensector bekronen de beste evenementen. Daar is niets mis mee, integendeel. Wij voegen daar iets aan toe door eventbedrijven te belonen die elke dag opnieuw tot het uiterste gaan voor hun opdrachtgevers.

 

Elk geslaagd evenement, groot of klein, is het resultaat van de inzet van alle eventbedrijven die eraan meewerkten. Van eventbureau, cateraar, audiovisueel bedrijf tot de clown. Elke leverancier die in zijn vakgebied de best mogelijke kwaliteit levert binnen het budget van de klant. "Heel wat van deze eventbedrijven winnen zelden of nooit een award, maar zijn eigenlijk de helden van onze sector. En wie kan dat beter beoordelen dan de klanten van die evenementen zelf?", vindt Kevin Van der Straeten van eventplanner.nl

 

"Alle meer dan 10.000 eventbedrijven op onze website komen in aanmerking voor de certificaten die we nu voor het derde jaar op rij uitreiken. Iedereen kan meedingen naar de felbegeerde onderscheiding."Zeker in corona-tijden belangrijk...

We hebben lang nagedacht of we de editie 2020 van het Certificate of Excellence zouden laten doorgaan of niet. Maar meer dan ooit is het belangrijk om onze sector positief op de kaart te zetten en het belang van eventmarketing te onderstrepen. De harde realiteit van de coronacrisis valt niet te ontkennen, maar daarnaast zijn er ontelbaar veel eventbedrijven die out of the box met hun klanten meedenken en met creatieve oplossingen komen, zoals events online hosten. We zien ook eventbedrijven die zichzelf heruitvinden, die in andere sectoren bijspringen en positieve initiatieven opzetten.


We gaan, samen met onze partners, editie 2020 aangrijpen om deze boodschappen extra in de verf te zetten. Zo onderstrepen we dat eventbedrijven, -locaties en organisatoren een belangrijk onderdeel zijn en moeten blijven van het economische en sociale weefsel in België en Nederland.


 

Zorg dat jouw eventbedrijf er bij is!

Wil jij meedingen naar een 'Certificate of Excellence'? En zo aan al je klanten en de hele evenementensector tonen dat jouw bedrijf elke dag opnieuw met de glimlach voor hen klaar staat? Zorg dan dat je voor eind september 2020 minstens 10 reviews (waarvan ten minste 5 geplaatst in de afgelopen 12 maanden) op jouw bedrijfsprofiel hebt staan. Wanneer jouw klanten je met een gemiddelde score van meer dan 90% bedanken, dan is het certificaat van jou. En je kan er van op aan dat dat je heel wat media aandacht zal opleveren.


Maar ik heb dit jaar geen events gehad...

Uiteraard begrijpen we dat je dit jaar geen of weinig evenementen hebt kunnen faciliteren. Waarschijnlijk heb je wel klanten van de voorbije jaren die je een plezier willen doen met een mooie review. Zolang de reviews authentiek zijn, mogen die ook over events gaan die je in het verleden hebt uitgevoerd.

 

Ontdek hoe je makkelijk en snel reviews kan verzamelen

 

 

Stem op jouw eventleveranciers

Ben je zelf opdrachtgever of organisator? In dat geval kan jij jouw favoriete eventleveranciers steunen en op weg helpen door ze een mooie, eerlijke review te geven. En er is meer. Voor elke review die jij plaatst, krijg je 50 punten. Heb je 1.000 punten verzameld, dan krijg je een jaar lang het eventplanner.PRO membership helemaal gratis. Ook als je al .PRO bent, kan je meedoen. Dan wordt je abonnement gewoon gratis met een jaar verlengd.

 

Beloon je eventleveranciers nu met een review

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Remote Teambuilding 2.0: Meer fun, meer adrenaline, live games én hybride teambuilding!

Remote Teambuilding 2.0: Meer fun, meer adrenaline, live games én hybride teambuilding!

Festivals tot 75.000 deelnemers vanaf 13 augustus

Festivals tot 75.000 deelnemers vanaf 13 augustus

Vanaf 30 juni evenementen met 100% capaciteit in Nederland

Vanaf 30 juni evenementen met 100% capaciteit in Nederland

Advertenties