3 inspirerende eventlocaties in Singapore3 inspirerende eventlocaties in Singapore

Ben je een evenement aan het plannen in Azië? Bekijk dan zeker deze inspirerende eventlocaties in Singapore voor een succesvol evenement.

 

Met een sterke kenniseconomie, een strategische locatie en een businessgerichte omgeving, vormt Singapore de beste MICE-bestemming in Azië. De stadstaat heeft onder andere onderscheidingen ontvangen zoals Top Meeting City in Asia Pacific 2015 van de ICCA Global Rankings en Top International Meeting City 2015 van de Union of International Associations (UIA). 

 

Als je zoekt naar een bijzondere locatie om je MICE-evenementen te organiseren, dan zijn deze 3 locaties, die Singapores unieke cultuur, ontwerp en innovaties bevatten, precies waar je naar zoekt.

 

National Gallery

National Gallery Singapore ligt op het terrein van het voormalige gerechtshof en het stadhuis. Het werd geopend in november 2015, is Singapores nieuwste museum en huisvest de grootste openbare collectie moderne kunst in Singapore en Zuidoost Azië. De evenementruimtes zijn onder andere de Supreme Court Terrace en het Padang Deck, dat een uitzonderlijk uitzicht biedt op de skyline van de stad.

 

JW Marriott Hotel Singapore South Beach

Het hotel is een gloednieuwe locatie in het bruisende Civic District, dat een luxueus element toevoegt aan de al levendige MICE-sector van Singapore, wat eventplanners een uitzonderlijke ruimte biedt in het hart van de stad. De Grand Ballroom gaat gepaard met een pre-function room, een VIP-zaal, een bruidskamer en twee binnenplaatsen aan weerskanten van de hoofdzaal.

 

Ongeveer 15 van de 19 vergaderruimtes van het hotel bevinden zich in een geconserveerd erfgoedgebouw, terwijl de resterende vier gevonden kunnen worden in de executive lounge van het hotel. Deze ruimtes hebben verschillende groottes en kunnen worden aangepast op de specifieke situatie - of het nu een privévergadering, een break-out-sessie, een lunch of een dinerevenement is. De vergaderruimtes kunnen eveneens worden gecombineerd om tot wel 72 mensen plaats te bieden.

 

Suntec Convention Centre

Suntec Singapore Convention and Exhibition Centre is officieel een unieke locatie, boordevol met de nieuwste technologieën. Kortgeleden presenteerde het 2 audiovisuele oplossingen waar je gasten steil van achterover zullen slaan: The Panorama en Float3D.

 

The Panorama is een wide-format projectiescherm van wel 105 meter breed, dat wordt aangedreven met hoogwaardige 20.000 lumen projectors en een hypermodern AV-systeem. Met een scherm van 5 meter hoog kunnen organisatoren grote panoramische scènes weergeven voor een dramatische visuele impact. Een groot aantal mogelijkheden, waaronder videopresentaties, motion graphic overlays, livestreaming, Skype-videogesprekken en Twitter-berichten in meerdere vensters versterken de immersive ruimte.

 

Met behulp van holografische projectietechnologie toont de Float3D stilstaande beelden en logo's met geanimeerde effecten om diepte te creëren. Aangezien het op 4,5 meter boven de grond wordt gehangen, wordt het het lichtgevende middelpunt op een evenement en beneemt het de adem van het publiek.

 

Voor meer informatie over Singapores MICE-locaties, bezoek je:


www.yoursingapore.com/mice

advertorial04-08-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe kies je de beste fotograaf voor jouw evenement?Hoe kies je de beste fotograaf voor jouw evenement?
Reviews als instrument voor meer conversie en engagementReviews als instrument voor meer conversie en engagement
Bouw in minder dan 48u je pop-up eventlocatieBouw in minder dan 48u je pop-up eventlocatie
Advertenties

In de kijker

Inkart

Inkart

Neem het op tegen collega’s of klanten in je eigen bedrijfs-‘Grand Prix’

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-04Sales/acount manager met ervaring
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen
 2. 05-04Stagiaire event medewerker (m/v)
  Perfect+ Event Productions
  West-Vlaanderen
 3. 28-03Sales/account manager met ervaring
  Kortrijk Xpo Meeting Center
  Antwerpen