3 unieke cocktailworkshops voor de perfecte teambuilding

3 unieke cocktailworkshops voor de perfecte teambuilding

Ervaren cocktailshaker Peter Grunewald organiseerde de jongste jaren ontelbare cocktailevents voor vele bedrijven. Uit al die ervaring heeft hij de beste formules gekozen en heeft ze, letterlijk en figuurlijk, gegoten in 3 unieke workshops. Perfect voor een teambuilding of een leuke namiddag met vrienden.

 

De 3 concepten bevatten een evenwichtige mix tussen nuttige informatie, leuk samenwerken en uiteraard, lekker proeven. Je leert veel over de ingrediënten en over cocktails maken, doet een leuke activiteit samen met collega's of vrienden in een ontspannen sfeer en geniet van de heerlijke cocktail smaken. Elke workshop heeft zijn eigen thema.

 

1. The Cocktail Competiton Workshop

In deze workshop ga je in 3 verschillende rondes op zoek naar het beste cocktailteam van het bedrijf. Wie kiest de beste mix van ingrediënten? Wie heeft de beste shake techniek? Welk team maakt de lekkerste cocktail? Dankzij de gezonde competitie is fun verzekerd.

 

2. The Cuban Cocktail Workshop

Maak de perfecte Mojito! Je gaat op (foto-) tournee door Havana, proeft verschillende soorten rum en ontdekt het geheime recept van de ultieme Mojito. Afsluiten doe je met een wedstrijdje: wie maakt de lekkerste Mojito?

 

3. The Gin Tasting Workshop

Hier proef je 5 verschillende gins, maak je de perfecte Gin Tonic klaar en leer je ook enkele andere klassieke gin cocktails mixen en shaken. Helemaal trendy!

 

Na afloop van de workshop krijgt elke deelnemer een e-boek en diy-filmpjes om ook thuis de heerlijke cocktails uit de workshops te maken.

 

Cocktailbar

Zoek je een leuke cocktailbar voor je volgende evenement? Ook dan ben je bij Grunewald.bar aan het juiste adres. Bekijk de vele mogelijkheden, nuttige info en prijzen op de vernieuwde website.

www.grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties