3 unieke cocktailworkshops voor de perfecte teambuilding3 unieke cocktailworkshops voor de perfecte teambuilding

Ervaren cocktailshaker Peter Grunewald organiseerde de jongste jaren ontelbare cocktailevents voor vele bedrijven. Uit al die ervaring heeft hij de beste formules gekozen en heeft ze, letterlijk en figuurlijk, gegoten in 3 unieke workshops. Perfect voor een teambuilding of een leuke namiddag met vrienden.

 

De 3 concepten bevatten een evenwichtige mix tussen nuttige informatie, leuk samenwerken en uiteraard, lekker proeven. Je leert veel over de ingrediënten en over cocktails maken, doet een leuke activiteit samen met collega's of vrienden in een ontspannen sfeer en geniet van de heerlijke cocktail smaken. Elke workshop heeft zijn eigen thema.

 

1. The Cocktail Competiton Workshop

In deze workshop ga je in 3 verschillende rondes op zoek naar het beste cocktailteam van het bedrijf. Wie kiest de beste mix van ingrediënten? Wie heeft de beste shake techniek? Welk team maakt de lekkerste cocktail? Dankzij de gezonde competitie is fun verzekerd.

 

2. The Cuban Cocktail Workshop

Maak de perfecte Mojito! Je gaat op (foto-) tournee door Havana, proeft verschillende soorten rum en ontdekt het geheime recept van de ultieme Mojito. Afsluiten doe je met een wedstrijdje: wie maakt de lekkerste Mojito?

 

3. The Gin Tasting Workshop

Hier proef je 5 verschillende gins, maak je de perfecte Gin Tonic klaar en leer je ook enkele andere klassieke gin cocktails mixen en shaken. Helemaal trendy!

 

Na afloop van de workshop krijgt elke deelnemer een e-boek en diy-filmpjes om ook thuis de heerlijke cocktails uit de workshops te maken.

 

Cocktailbar

Zoek je een leuke cocktailbar voor je volgende evenement? Ook dan ben je bij Grunewald.bar aan het juiste adres. Bekijk de vele mogelijkheden, nuttige info en prijzen op de vernieuwde website.


www.grunewald.bar

advertorial13-05-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen