The Bartenders Company wordt Peter Grunewald

The Bartenders Company wordt Peter Grunewald

Peter Grunewald, de bezieler van concepten The Bartenders Company en Aperitivo Italiano, zet deze formules verder onder zijn persoonlijke naam. Peter Grunewald wordt een merk, dat staat voor kwaliteit en persoonlijke service. 

 

Door zijn concepten verder uit te bouwen onder zijn eigen naam, legt Peter nog meer de nadruk op de persoonlijke service, zijn handelsmerk. Hij bedenkt hoogst persoonlijk voor de klanten de receptieformules en voert ze ook uit. Van A tot Z. En dat kan een Aperitivo Italiano zijn, maar ook een cocktailworkshop volledig op maat van het gezelschap. 

 

Peter Grunewald staat persoonlijk garant voor het succes van elk evenement. Hij is het enige en het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant. Zo staat die niet voor verrassingen, noch op de baan, noch aan de bar. Grunewald werkt punctueel. Bij hem geen last minute onvoorziene omstandigheden en geen onnodige stress. 

 

Grunewald heeft weinig structurele kosten en biedt daarom steeds concurrentiële prijzen. Hij heeft een onberispelijk reputatie en drukt zijn persoonlijke stempel op alles wat hij serveert. Dat blijkt ook uit de reviews op eventplanner.nlx. "Kwaliteit, daar sta ik voor. Dat ben ik. Dus geef ik het ook mijn naam: Peter Grunewald Proost", zo vertelt Grunewald trots. Hij helpt je met plezier verder bij je volgende receptie.

 

Contacteer Peter of laat je inspireren door zijn nieuwe website. Je vindt er tal van originele mogelijkheden om je dorst te lessen.

grunewald.bar
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties