Waalre Polo beste polosport-event in de Benelux

Waalre Polo beste polosport-event in de Benelux

Polo Waalre wordt algemeen beschouwd als het grootste en beste polo-event in de Benelux. Onder de noemer 'A day at the polo' vindt alweer de zevende editie plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni 2016 op Landgoed Eeckenrhoode onder de rook van Eindhoven.

 

Zes internationale teams, met deelnemers uit Argentinië en de regio, strijden om de zilveren Polo Waalre Wissel Bokaal en de Hublot Cup. Het evenement onderscheidt zich door de kwalitatief hoogwaardige organisatie en hospitality in combinatie met de Brabantse lifestyle, gemoedelijkheid en hartelijkheid.  

 

Polo Waalre, georganiseerd door BYLEI in samenwerking met Polo Club Waalre, is niet alleen een begrip in de regio, maar spreekt ook landelijk en tot ver buiten onze landsgrenzen tot de verbeelding. Publiek en bedrijfsleven vinden hier niet alleen volop gelegenheid om te genieten van paardensport op een hoog, internationaal niveau, maar tevens om elkaar te ontmoeten in een sfeervolle, kwalitatief hoogstaande en gastvrije omgeving. Hiervoor bouwt BYLEI op het prachtige landgoed een heus polo-village waar publiek en gasten zich onder kunnen (laten) dompelen in het Bourgondische Brabantse buitenleven.  

 

Programma

Polo Waalre start op donderdagavond met het Company Event. Dit is een besloten, exclusief ontvangst van enkele bedrijven voor hun relaties.  

 

Het publiek is welkom op vrijdagavond van 17.00 uur. De entree bedraagt zes euro. Kinderen onder de tien jaar hebben gratis toegang. Een groot deel van de opbrengst van deze avond met als titel 'Kans voor kinderen' en de omzet gaat naar de regionale goede doelen Stichting Leergeld en de Stichting Jeugdsportfonds Eindhoven.

 

Zaterdag is de befaamde Polo Night die druk wordt bezocht door het bedrijfsleven om op stijlvolle en luxe wijze relaties te ontvangen. Maar ook familie en vrienden kunnen deelnemen aan dit sportief avondje met heerlijk drankjes en culinaire verwennerij door lokale toprestaurants. Er zijn twee wedstrijden en een polodemonstratie. De feestavond wordt afgesloten met een After Party voor alle gasten en de spelers in het centrale Business Paviljoen.

 

Polo Waalre besluit op zondagmiddag, vanaf 14.00 uur, met de Business Finals. Terwijl de halve finales en de finale worden gespeeld, genieten de gasten van het gemoedelijk ontmoeten van relaties, familie, vrienden en bekenden. Tijdens de Business Finals is er ook een speciaal ontvangst namens de goede doelen waarbij vele (regionale) bestuurders aanwezig zullen zijn. Omstreeks 18.30 uur is de prijsuitreiking. Zowel zaterdag als zondag verwacht de organisatie ruim 1000 gasten te verwelkomen.  

 

Voor informatie, kaarten en reserveringen kijk je op onderstaande website of neem je contact op via +31.40.2458849 of polo@bylei.com

www.polowaalre.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures