Innovatieve AV productiesInnovatieve AV producties

Op zoek naar een vernieuwende en creatieve oplossing voor je volgend event? Dan is Next Meeting een ideale partner.

 

"Je kent het wel. Je organiseert een event, hebt de ideale locatie uitgekozen, maar dan ontbreekt het je aan creativiteit om er een originele toets aan te geven en zo het evenement naar een hoger niveau te tillen. Dan neem je het best een creatieve partner onder de arm", vertelt Bob van Cleemputte van NEXT Meeting.

 

Next Meeting heeft vorig jaar nogmaals bewezen dat ze voorloper zijn als het op creatieve AV oplossingen voor technologische wensen gaat. Zo pakte Mastercard in november 2015 uit met een sensationele 360° videomapping. De zaal was de uitgelezen plaats om een indrukwekkende projectie-ervaring aan te bieden. Samen met haar in-house content partner Create ontwikkelde Next Meeting de spectaculaire show. Omdat dit dynamische Gentse bedrijf zowel content- als hardware-oplossingen in huis heeft, kan Next Meeting een totaalpakket bedenken zodat jouw evenement net dat tikje meer krijgt.

 

In 2015 werkte Next Meeting overigens nog aan tal van andere vooruitstrevende events mee, zoals de 'Grand Opening' van Deltalight en het 'ITS World Congres' met maar liefst 10.000 deelnemers in Bordeaux. Het is duidelijk, je kan het zo gek niet bedenken of Next Meeting speelt het voor je klaar en zet jouw event op de voorgrond.

 

Innovatie met een hoofdletter

"Next Meeting bekijkt jouw event of congres vanuit een andere ooghoek. Doordat Next Meeting zelf alle infrastructuur in huis heeft, kan zij bedrijven vanaf de pre-productiefase tot aan het einde van het project bijstaan. Next Meeting zorgt niet alleen voor het juiste materiaal, maar denkt met je mee.


www.nextmeeting.eu

advertorial28-01-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen