Events in Singapore: mix van traditie en innovatieEvents in Singapore: mix van traditie en innovatie

Wat maakt Singapore een unieke eventlocatie? De stadstaat heeft vele troeven, maar de unieke mix van traditie en ultramodernisme is misschien wel het meest aantrekkelijk. Een lokale eventprofessional getuigt hoe hij dat aanpakt.

 

Zoek je een opwindende bestemming voor je event, dan scoort Singapore zeker bij je deelnemers. Het is een dynamische stad met een unieke beleving. In de pro-business stadstaat is het eenvoudig en aangenaam om evenementen te organiseren. Singapore is strategisch gelegen en de ideale invalsweg naar Azië. Maar wat Singapore echt zo verleidelijk maakt voor overzeese delegaties is de unieke mengelmoes van traditionele en hedendaagse cultuur.  

 

Oscar Cerezales, COO Asia Pacific van MCI Group illustreert deze unieke kwaliteit. "In Singapore ondervind je aan den lijve de unieke mix van oude en moderne cultuur. Zo geniet je bijvoorbeeld tijdens een mooi boottochtje in de haven van het uitzicht op de ultramoderne torens van Marina Bay Sands. Je meert aan in Clifford Pier, een oud pier-gebouw dat werd omgetoverd in een super elegant restaurant". De ritjes met de traditionele fietstaxi van de ene bestemming naar de andere zijn volgens Cerezales zeker de moeite waard. 

 

De gasten van Cerezales genieten ook volop van de lokale optredens waar gamelan, een traditionele muziekvorm, afgewisseld wordt met optredens van hedendaagse rock bands. Verder raadt hij je aan je evenement te organiseren tijdens de Formule 1 Singapore Airlines Singapore Grand Prix race. s' Werelds enige Formule 1 nacht race. De bolides jagen door de verlichte straten van de stadstaat. Een uniek schouwspel dat veel indruk maakt op je gasten.  

 

De COO van MCI Group stelt ook een bezoek aan Thow Kwang voor, één van de twee overgebleven drakenovens in Singapore. Je kan er je eigen potten draaien uit klei op de pottenbakkersschijf. In groenteboerderij Bollywood Veggies keer je terug naar de natuur en maak je je eigen lunch met vers gekweekte groenten.  

 

Singapore's koloniale geschiedenis en multi-etnische cultuur maken het een interessante bestemming voor delegaties om te ontdekken. In de City Gallery wandel je door Singapore's fysische transformatie van de afgelopen 50 jaar sinds de onafhankelijkheid. Je gasten kunnen ook de traditionele cultuur van de 'Straits Chinees of Peranakans' ervaren in het Peranakan Museum of The Intan (het huis van een Peranakan wat ook dienst doet als een showcase van de schatten van de Peranakan cultuur).

 

Wil je meer weten over het unieke karakter van Singapore voor jouw evenement? Bezoek de website:


www.yoursingapore.com/mice

advertorial12-02-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen