Beleef het evenement van de toekomst op 'Future of Events 2016'Beleef het evenement van de toekomst op 'Future of Events 2016'

Wil je alles te weten komen over innovatieve evenementen en jezelf professioneel verder ontwikkelen? Stip dan zeker Future of Events 2016 aan in je agenda. 

 

Het nieuwe evenement, een vernieuwende mix tussen congres en beurs, vindt plaats van 22 t.e.m. 24 augustus 2016 in RAI Amsterdam. Het thema is 'Innovating events, developing professionals'. De organisatie haalt toonaangevende namen uit de internationale eventbranche naar Nederland. Denk aan sprekers als Robert Safian (Fast Company) en Corbin Ball die hun visie op de toekomst van de internationale evenementensector zullen geven. Bezoekers kunnen verschillende innovaties zelf ervaren.

 

Initiatiefnemer Steven Wickel: "Ons doel is event professionals in drie dagen tijd de tools en inspiratie geven om zichzelf en de branche te vernieuwen." Het evenement bestaat uit een keynote-programma, workshops en een beursvloer. De sprekers belichten vanuit hun expertisegebied de trends en toekomstontwikkelingen. Een groot aantal workshops biedt event professionals de mogelijkheid professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en voorziet deelnemers van concrete tools voor hun eigen projecten, zoals het marketen van een event door het maken van een viral, geven van powerpitches en inzet van social media. Daarnaast toont de beurs onder meer de nieuwste toepassingen voor evenementen en marketing, zoals innovaties op het

gebied van AV, catering, congresorganisatie, standbouw, social media en technologie.

 

Future of Events 2016 wordt georganiseerd door een team van ervaren mensen uit de eventwereld onder leiding van Steven Wickel. Je kan je vanaf nu voorinschrijven met mooie kortingen. Neem snel een kijkje op:


www.futureofevents.org

04-09-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Event-materiaal delen: duurzaam en goedkoopEvent-materiaal delen: duurzaam en goedkoop
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Reviews

Reviews

3 redenen om nu eventlocaties, cateraars, ... te reviewen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen