Verras je gasten op een unieke toplocatie in AntwerpenVerras je gasten op een unieke toplocatie in Antwerpen

Als organisator van een evenement, meeting, congres of productvoorstelling weet je dat de locatie één van de belangrijkste punten is. Je wilt jouw gasten immers van bij de eerste ontmoeting een positieve indruk geven met moderne faciliteiten en een decor dat creativiteit en netwerking stimuleert.

 

Belangrijke beslissingen nemen met zicht op de skyline van Antwerpen? Meer dan 1.000 gasten ontvangen in een oude parkloods midden in de nieuwste groene long? Of de woorden van keynote speakers extra in de verf zetten in de setting van en modern archief in de bruisende wijk 't Eilandje? Dit is mogelijk in Antwerpen.

 

Den Bell

In de monumentale toren van het voormalige Bell-telefonie gebouw liggen 52 grote en kleine ruimtes voor tal van activiteiten. De zalen zijn ingericht met designmeubilair en uitgerust met alle moderne voorzieningen. Elke ruimte is optimaal toegankelijk voor genodigden met een visuele, auditieve en motorische handican.

 

Sint-FelixPakhuis

De schitterende lichtstraat en moderne architectuur verzoenen de historische grandeur en het hippe karakter van het Eilandje. Het Sint-Felixpakhuis, waarin ook een sfeervol restaurant en het Felix Archief huizen, is ingericht met moderne vergaderzalen, luchtige receptieruimtes, een ruim auditorium en een prachtige zuilenzaal.

 

Evenementenhal Parkloods Noord

Parkloods Noord is de locatie voor grootse evenementen in een industrieel erfgoedkader. Deze plek midden in Park Spoor Noord telt 5.000 m² overdekte ruimte en is dus ideaal voor beurzen, productvoorstellingen en marktjes. Dit vroegere rangeerstation heeft veel authentieke elementen die jouw evenement extra cachet geven.


www.antwerpen.be/zaalhuren

advertorial19-05-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen