Audiovisuele omkadering zorgt voor memorabele en rijke belevingAudiovisuele omkadering zorgt voor memorabele en rijke beleving

Live evenementen audiovisueel omkaderen op een kwalitatief hoogstaande manier is vandaag, meer dan ooit, een efficiënte ingreep die tot sterke resultaten leidt. Het zorgt immers voor een meer memorabele en rijke event- én merkbeleving. Het maakt je verhaal échter.

 

Iets waaraan Novid graag mee bouwt samen met zijn klanten en partners.

 

"De keuze voor kwaliteitsvolle LCD-schermen op beurzen en evenementen is logisch", zegt Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid, "Met deze videotechnologie heb je een grote resolutie op een kleine oppervlakte. LED-walls zijn nog te duur en projectie is niet krachtig genoeg, want je zit op veel events, en zeker beurzen, in een heel heldere omgeving. Vooral het gebruiksgemak van onze installaties zijn een voordeel. Die zijn heel toegankelijk, je schakelt er je laptop aan en speelt er onmiddellijk bestaande presentaties of bedrijfsfilmpjes op af."

 

Novid bewijst zijn unieke meerwaarde als audiovisuele partner door mee na te denken met zijn klanten over de meest efficiënte en creatieve opstellingen. Zo kan je hen al jaren meemaken op tal van cyclocross-wedstrijden, op de Memorial Van Damme en in de Ronde van België/Eneco Tour. Tijdens de BNP Paribas Fortis Diamond Games in Antwerpen 2015 plaatste Novid zelfs een volledig intern tv-circuit. Maar Novid doet meer dan sport. Geen auto- en vakantiesalon zonder schermen van Novid. Tijdens Batibouw 2015 leverde Novid schermen en ander audiovisueel materiaal in niet minder dan 15 stands. Novid bewijst zo dat lokale KMO's hun mannetje staan voor en achter de schermen van nationale en internationale evenementen.


www.novid.be

advertorial03-04-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]