Meer beleving op je beursstand kan het verschil maken op BatibouwMeer beleving op je beursstand kan het verschil maken op Batibouw

Novid plaatst state-of-the-art audiovisueel materiaal in maar liefst 15 standen op Batibouw 2015 (26 februari - 8 maart). Een slimme ingreep met veel impact: het geeft standhouders beduidend meer ruimte om hun verhaal op een creatieve en dynamische manier te vertellen en bezoekers genieten van de extra beleving.

 

Net als de voorbije jaren bouwt Novid samen met haar klanten mee aan een unieke, creatieve beleving op Batibouw. De hoogmis voor de bouw- en renovatiewereld biedt ondernemingen immers ook een uitgelezen kans om zichzelf aan hun doelmarkt te presenteren, en met geïnteresseerde partners in dialoog te treden.  

 

Maar hoe onderscheidt men zich, jaar na jaar, van de concurrentie in een zee van standen? "Daarvoor is Novid een ideale partner", zegt Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid. "Wij maken van een standbezoek een unieke beleving eerder dan een infomoment en creëren zo meer waardevolle momenten voor onze klanten en hun klanten. Voorbeelden zijn dynamische visuals en productdemo's. Daarmee kunnen onze klanten zich echt onderscheiden, en hun imago een flinke boost geven."  

 

Op Batibouw zet Novid vooral in op LCD-schermen. "Logisch", zegt Wouter Van Beirendonck, "we willen onze klanten effectieve én efficiënte oplossingen bieden. Met LCD-schermen heb je een grote resolutie en dus kwaliteit op een kleine oppervlakte. LED-walls zijn nog te duur en projectie is niet krachtig genoeg, want je zit op een beurs in een heel heldere omgeving. Vooral het gebruiksgemak van onze installatie is een groot voordeel. Die is heel toegankelijk, je schakelt er je laptop aan en speelt er bestaande powerpoint presentaties of bedrijfsfilmpjes op af."  

 

Vaak leeft nog onterecht het misverstand dat audiovisuele omkadering een grote investering vereist, maar ook met kleine ingrepen kan je al veel impact hebben. Novid garandeert een snelle en efficiënte aanpak vanuit hun no-nonsense mentaliteit en dankzij hun sterke creatieve en technische knowhow en ruim aanbod aan hoogtechnologisch materiaal. Het bewijs wordt geleverd; je ziet dat 15, zowel kleine als grote, standhouders Novid inschakelen. Je beleeft het op Batibouw.


www.novid.be

advertorial25-02-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

TIP! - Hoe kies je een partycateraar?TIP! - Hoe kies je een partycateraar?
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 18-08Account Manager
  Art Of Confusion / 7theaven...
  Antwerpen
 3. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen