Exclusieve kortingen voor eventplanner.PRO-ledenExclusieve kortingen voor eventplanner.PRO-leden

Ben je eventorganisator en heb je nog geen lidmaatschap van eventplanner.PRO? Dan wordt het hoog tijd om je lid te maken. Want naast tal van andere voordelen, geniet je als .PRO-lid van exclusieve kortingen en privileges.

 

Zo doe je je voordeel bij opleidingen, bij congressen en events voor de sector en binnenkort ook bij de organisatie van jouw evenementen (kortingen op locaties, toeleveranciers, ...), ... Denk maar aan extra korting op de huur van je locatie, gratis aperitief op kosten van jouw cateraar, een extra uur service gratis,…  

 

Goedkoper op opleiding

Als houder van de eventplanner.PRO-kaart, krijg je fikse kortingen op opleidingen. Dat is onder meer het geval voor de leergangen van Master in Event Management of de opleidingen van Expert Academy. Verder krijg je VIP-toegang of kortingen voor specifieke congressen en beurzen.  

 

Voordelig adverteren

Ook adverteren op eventplanner.be /.nl wordt goedkoper. Je lidmaatschap geeft je 10% korting op alle advertentietarieven. Ben je een actieve adverteerder, dan scheelt dit een pak geld.  

 

Wat kost het? 

"En wat mag dat lidmaatschap dan wel kosten?", hoor ik je vragen. Wel voor slechts 89 euro/jaar ben je al houder van de fel begeerde eventplanner.PRO-kaart. En maak je niet alleen aanspraak op alle exclusieve kortingen, maar op nog veel meer voordelen. Lees er alles over en maak je vandaag nog lid.

 

Ben je toeleverancier? Geef eventplanner.PRO-leden korting

eventplanner.PRO-leden vormen een exclusieve community van doorgewinterde eventorganisatoren. De ideale doelgroep die je als toeleverancier of locatie voor ogen hebt. Heb je een uitgebreide vermelding op eventplanner.be /.nl, dan kan je een speciale aanbieding formuleren enkel en alleen voor deze eventplanner.PRO-leden. Op deze manier creëer je extra bekendheid en leads bij de .PRO-leden.  

08-03-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant