Alle AV topmerken op één beursvloerAlle AV topmerken op één beursvloer

Op dinsdag 3 en woensdag 4 juni wordt de historische site van Tour & Taxis twee dagen lang het mekka van de moderne technologie.

 

Dan vindt immers de AV-vakbeurs I-Lounge voor het eerst plaats in de gerestaureeerde opslagplaats. De verhuis van I-lounge naar Brusel heeft alvast voor een boost gezorgd. Nog nooit namen zoveel merken en bedrijven deel aan hét netwerkevenement van de audiovisuele sector.  

 

"Voor ons is deelname en I-lounge vanzelfsprekend", zegt Karel de Piere, CEO van FACE. "Het is een moment om onze klanten in alle rust te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. We nemen dan ook steeds uitgebreidt de tijd om onze relaties te informeren, natuurlijk bij een hapje en een drankje", lacht de AV-ondernemer.    

 

Voor het eerst in haar bestaan heeft de vakbeurs ook enkele strategische partnerships afgesloten. Triad Orbit, fabrikant van microfoonstatieven, wil zich met dit partnership verder profileren op de Belgische markt. Ook ETC, één van de grotste fabrikanten van lichtarmaturen en intelligente sturingen, wil zich lokaal verankeren. Met hun aanwezigheid op I-lounge willen ze dichter bij de de Belgische AV-professional komen.  

 

I-lounge is met ruim 45 professionele standhouders en een uitgebreid lezingenprogramma een must-have in je agenda!

advertorial13-05-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen