Houd je event veilig via beeldschermcommunicatie LINKHoud je event veilig via beeldschermcommunicatie LINK

Novid maakt het voortaan mogelijk om via alle beeldschermen tegelijk en in real time het publiek op je evenement te informeren en zelfs indien nodig, te alarmeren. Als leverancier van digitale signalisatiesystemen, beeldschermen en projectoren, dokterde de audiovisuele specialist een ingenieus systeem uit waarmee je de communicatie tijdens je event volledig in handen neemt.  

 

Via het flexibele systeem stuur je alle mogelijke content de ether in: foto's, video's, tekstboodschappen, camera feeds, enz. De communicatie verloopt over het netwerk, via wifi of LAN. Elke bezoeker is onmiddellijk op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op het evenement. Overal waar een scherm staat, leest je publiek jouw boodschap.  

 

Informatie

Zo kan je bijvoorbeeld sponsors en hun boodschappen weergeven. Of prijslijsten voor drank en catering. Je ontwerpt zelf de content en maakt gebruik van interactieve menu's. De output is mogelijk op elk type scherm: led, LCD, plasma, projectoren, touch screens, enz.  

 

Veiligheid

Je publiek waarschuwen om voldoende water te drinken tijdens een hittegolf. Nooduitgangen aangeven in gevaarlijke situaties. Oproepen tot kalmte mocht er paniek ontstaan. Dit zijn maar een paar voorbeelden van hoe je het systeem ook kan inzetten voor crowd control. Dit is de uitgelezen manier op het veiligheidsmanagement van je event naar een hoger niveau te tillen.


www.novid.be

advertorial09-05-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen