Houd je event veilig via beeldschermcommunicatie LINKHoud je event veilig via beeldschermcommunicatie LINK

Novid maakt het voortaan mogelijk om via alle beeldschermen tegelijk en in real time het publiek op je evenement te informeren en zelfs indien nodig, te alarmeren. Als leverancier van digitale signalisatiesystemen, beeldschermen en projectoren, dokterde de audiovisuele specialist een ingenieus systeem uit waarmee je de communicatie tijdens je event volledig in handen neemt.  

 

Via het flexibele systeem stuur je alle mogelijke content de ether in: foto's, video's, tekstboodschappen, camera feeds, enz. De communicatie verloopt over het netwerk, via wifi of LAN. Elke bezoeker is onmiddellijk op de hoogte van alles wat reilt en zeilt op het evenement. Overal waar een scherm staat, leest je publiek jouw boodschap.  

 

Informatie

Zo kan je bijvoorbeeld sponsors en hun boodschappen weergeven. Of prijslijsten voor drank en catering. Je ontwerpt zelf de content en maakt gebruik van interactieve menu's. De output is mogelijk op elk type scherm: led, LCD, plasma, projectoren, touch screens, enz.  

 

Veiligheid

Je publiek waarschuwen om voldoende water te drinken tijdens een hittegolf. Nooduitgangen aangeven in gevaarlijke situaties. Oproepen tot kalmte mocht er paniek ontstaan. Dit zijn maar een paar voorbeelden van hoe je het systeem ook kan inzetten voor crowd control. Dit is de uitgelezen manier op het veiligheidsmanagement van je event naar een hoger niveau te tillen.


www.novid.be

advertorial09-05-2014

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Stroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CESStroomuitval verrast op grootste technologiebeurs, CES
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 2. 18-01Senior Project Managers
  Event Masters
  Antwerpen
 3. 18-01Assistant Project Manager PCO
  Event Masters
  Antwerpen