Rens de Jong is 'Dagvoorzitter van het Jaar2013'Rens de Jong is 'Dagvoorzitter van het Jaar2013'

De jury is er uit: Rens de Jong is de dagvoorzitter die zijn vak het afgelopen jaar op het allerhoogste niveau heeft uitgevoerd. Hij mag zich daarom 'Dagvoorzitter van het Jaar 2013' noemen.

 

"Wat is dit gaaf", zegt een dolblije De Jong. "Dit is prachtige reclame. Niet alleen voor mezelf, maar vooral voor het vak. Van erkenning van de waarde van een dagvoorzitter worden evenementen beter".

 

"Rens is een vakman. Een winnaar die model staat voor het niveau waarop alle dagvoorzitters zouden moeten opereren", zegt juryvoorzitter Jan-Jaap In der Maur. Naast De Jong werd Stefan Wijers uitgeroepen tot winnaar in de categorie 'Beste dagvoorzitterschap 2013', voor zijn optreden voor het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) en Sint Lucas Andreas Ziekenhuis. Rick van der Kleij werd geëerd als 'Meest talentvolle Dagvoorzitter 2013'.

 

Mede-initiator Marga Groot Zwaaftink is trots: "We zijn er van overtuigd dat we met deze drie mensen mooie en zeer terechte winnaars hebben aangewezen". Het was voor het eerst, dat de verkiezing georganiseerd werd. "Er is maar weer eens bewezen dat het een vak is en dat er veel vakmanschap is."

 

De jury zag verschillende types dagvoorzitters voorbij komen, constateert In der Maur. Van journalist via theaterman tot trainer: "Opdrachtgevers hebben daarmee een luxe, maar ook de uitdaging voor iedere bijeenkomst precies de juiste dagvoorzitter te selecteren. Ze zullen per keer bewust moeten kiezen welke vaardigheden en welke persoonlijkheid ze verwachten van hun gespreksleider."

20-02-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen