Geheime feestlocatie 'event 14' ontmaskerdGeheime feestlocatie 'event 14' ontmaskerd

In de wandelgangen klinken al geruchten... maar waar zal het branchefeest van de beurs event 14 plaatsvinden? Het geheim werd ontmaskerd: het wordt de gloednieuwe evenementenlocatie TivoliVredenburg in het hart van Utrecht.

 

Op 21 juni is de officiële opening van TivoliVredenburg, het is dus een voorrecht dat de evenementenwereld de sfeer alvast mag proeven, de vuurdoop mag meemaken en de locatie kan testen. "Op 2 april zie je wellicht hier en daar misschien nog een blik verf staan of moet er nog een randje worden afgekit. Eén ding kunnen we in ieder geval garanderen: de locatie staat als een huis, de muzikale sfeer zal er goed inzitten en de catering laat niets te wensen over. Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond zijn aanwezig", aldus beursorganisator Eventex.

 

Op dit moment zijn bouwvakkers, timmermannen en loodgieters nog druk bezig om de laatste details van TivoliVredenburg in te vullen. De zalen Cloud Nine, Hertz, Pandora, Ronda en Grote Zaal hebben ieder hun eigen stijl: van strak modern tot sfeervol met houtaccenten. Dit architectonische wonder is groots en overweldigend in zijn geheel en toch kent elke zaal een intiem en warm karakter.

 

"Eventex heeft al even binnen mogen kijken en wij zijn zeer onder de indruk van TivoliVredenburg, de locatie die nu al het evenementenwonder van Utrecht genoemd wordt. We zijn benieuwd wat onze branchegenoten er van vinden! Blokkeer woensdagavond 2 april alvast in de agenda, want deze unieke kans wil je niet missen... Meer info volgt!"

19-02-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]