ICF International neemt Belgische event- en marketingkantoor Mostra overICF International neemt Belgische event- en marketingkantoor Mostra over

ICF International, een leverancier van consulting diensten en technologische oplossingen voor de overheid en commerciële klanten, kondigde aan dat het een definitieve overeenkomst heeft bereikt om Mostra, een communicatie- en eventbedrijf gevestigd in Brussel met een jaarlijkse omzet van ongeveer $ 40 miljoen, over te kopen.

 

Mostra biedt strategische communicatiemogelijkheden die het beleidswerk van ICF sterk aanvullen en zo de ondernemingsstrategie zal uitbreiden met het aanbieden van implementatiediensten als hefboom van haar adviesdiensten.

 

Mostra werd opgericht in 1986 en is een volledig geïntegreerd communicatiebedrijf met zo'n 140 medewerkers dat end-to-end, multichannel communicatie-oplossingen biedt aan de overheid en commerciële klanten bij het bereiken van hun stakeholders en klanten. Het bedrijf is een leverancier van strategische communicatie aan instellingen van de Europese Unie, met name de Europese Commissie, verstrekt communicatiestrategie en creatie; inhoud en redactionele diensten; print-, audiovisuele en webproducties; stakeholder management; social media campagnes; media relaties; media-inkoop en planning; en organisatie van evenementen.

 

Haar diensten zorgen voor extra waarde bij de Europese klanten van ICF en betekenen een aanzienlijke uitbreiding van de wereldwijde strategische communicatiediensten van ICF. De overname zal naar verwachting begin tweede kwartaal van 2014 in werking treden, waarbij Mostra wordt opgenomen in ICF’s metrics voor 2014. De samenwerking zal worden aangekondigd op 26 februari 2014 naar aanleiding van het financiële verslag over de resultaten van het vierde kwartaal van 2013.

 

Tot de klanten van Mostra behoren de meeste van de 33 directoraten-generaal van de Europese Commissie, het Europees Parlement, de Raad van de EU, en het particuliere bedrijven. Met het leveren van diensten aan de Europese markten heeft Mostra de mogelijkheid om de producties te verzorgen met een meertalige en multiculturele inhoud in de 24 officiële talen van de Europese Unie en voor alle 28 landen van de Europese Unie.

29-01-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen