Start-up: LivecubeStart-up: Livecube

"The world's most engaging event app", zo kondigt de app Livecube zichzelf aan. Je publiek maximaal betrekken en 100% engageren voor je evenement, dat is hun missie.

 

Hoe ze dat bereiken? Door de optelsom te maken van sociale interactie, elementen van gamification, een goede agenda, netwerkmogelijkheden, poll's en enquêtes. Livecube integreert het allemaal.

 

Hoe het werkt? Je stelt in Livecube de agenda van je evenement op en vult de informatie over de sprekers en sessies in. Je stuurt je deelnemers een short url die hen naar deze agenda leidt. Zij registreren zich en klikken op de sessie die ze bijwonen. Tijdens de sessie tweeten en retweeten ze. Nieuwe tweets zijn onmiddellijk voor iedereen zichtbaar en de meest populaire ideeën staan bovenaan. Naargelang hun tweets en andere activiteiten verdienen deelnemers punten en badges en behalen ze levels. Na afloop hebben ze een neerslag van de beste ideeën, zijn ze gelinkt met andere deelnemers en kunnen ze feedback geven.

 

Als organisator heb jij een duidelijk overzicht van het aantal deelnemers en de tweets en retweets over de sessie. Je kan meteen zien hoe actief je publiek is geweest.

 

Tenslotte nog even dit: Livecube leent zich voor alle soorten evenementen, van congressen over beurzen tot online events. De web app is responsive, werkt op alle devices (laptops, tablets/iPads, smartphones) en draait op iOS, Android, Windows Phone en Blackberry.

 

In deze reeks 'Start-up' ontdekken we starters met een innovatief aanbod dat nuttig is voor de eventsector.


www.livecubeapp.com

04-04-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
BMW host spectaculaire 360° showBMW host spectaculaire 360° show
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen