Alles loopt op wieltjes met Novid

Alles loopt op wieltjes met Novid

Op 12 januari werd op en rond de Waregemse hippodroom de jaarlijkse hoogmis van het veldrijden georganiseerd. Omwille van de expertise in de sector koos organisator Twice ervoor om Novid de schermen te laten installeren.

 

"Tachtig LCD-schermen werden in de VIP ruimtes en 6 grote LED-schermen in de buitenlucht geplaatst. Vanuit de regietoren werd een draadloze verbinding de lucht ingestuurd om alle schermen storingsvrij van signaal te voorzien. Deze techniek is een echte aanrader voor wie véél schermen wil plaatsen voor een beperkte tijdspanne. Festivals kunnen vanaf nu bijvoorbeeld met sprekend gemak een gesloten circuit op poten zetten met interne info. Of voor moeilijk te overbruggen afstanden vermijd je met deze vergunde zender het trekken van kilometers kabel", vertelt Wouter Van Beirendonck.

 

Ook op het autosalon in Brussel voorziet Novid verschillende standen van schermen. "Ook hier naadloze LCD-walls en LED-schermen zover men kan zien." Novid plaatste zo ondermeer schermen op de stand van Ferrari, Seat en Yamaha. 


Dit jaar kozen ook verschschillende garages ervoor om zelf een LED-scherm voor hun deuren te plaatsen in het kader van het autosalon. "Deze manier om de klanten te overhalen even binnen te springen wint wekelijk aan populariteit. Langsheen gewestwegen zie je meer en meer van deze schermen opduiken. Het meetbare resultaat is de voornaamste reden om in deze moeilijke tijden toch te investeren in de visibiliteit die zo'n scherm levert. Wat beweegt wordt gezien!"

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Cor Spronk
Just In Place, uw evenement online
Cor Spronk|25 May 2020

Wil u uw boodschap professioneel communiceren vanuit uw eigen omgeving? En tegelijkertijd een onbeperkt aantal mensen bereiken?

Dat kan met Just In Place!


Denk aan een seminar of collegetour, maar nu online. Aan een klantenmiddag, een sponsoravond met een spreker.

Maar ook een rondetafelgesprek, training of een productpresentatie.

Interactief met chatfunctie, polls, gebarentolk of vertaling.

De lay-out mogelijkheden zijn tevens onbegrensd, alsof u naar TV kijkt.


Informeren, inspireren, instrueren. Gewoon vanuit de plek waar u bent, Just In Place.


Hoe werkt het in hoofdlijnen?

1. Samen met u “bouwen” we een programma met script en alle benodigde ingrediënten.

2. Tijdens de productie houden wij de regie strak in ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures