Alles loopt op wieltjes met NovidAlles loopt op wieltjes met Novid

Op 12 januari werd op en rond de Waregemse hippodroom de jaarlijkse hoogmis van het veldrijden georganiseerd. Omwille van de expertise in de sector koos organisator Twice ervoor om Novid de schermen te laten installeren.

 

"Tachtig LCD-schermen werden in de VIP ruimtes en 6 grote LED-schermen in de buitenlucht geplaatst. Vanuit de regietoren werd een draadloze verbinding de lucht ingestuurd om alle schermen storingsvrij van signaal te voorzien. Deze techniek is een echte aanrader voor wie véél schermen wil plaatsen voor een beperkte tijdspanne. Festivals kunnen vanaf nu bijvoorbeeld met sprekend gemak een gesloten circuit op poten zetten met interne info. Of voor moeilijk te overbruggen afstanden vermijd je met deze vergunde zender het trekken van kilometers kabel", vertelt Wouter Van Beirendonck.

 

Ook op het autosalon in Brussel voorziet Novid verschillende standen van schermen. "Ook hier naadloze LCD-walls en LED-schermen zover men kan zien." Novid plaatste zo ondermeer schermen op de stand van Ferrari, Seat en Yamaha. 


Dit jaar kozen ook verschschillende garages ervoor om zelf een LED-scherm voor hun deuren te plaatsen in het kader van het autosalon. "Deze manier om de klanten te overhalen even binnen te springen wint wekelijk aan populariteit. Langsheen gewestwegen zie je meer en meer van deze schermen opduiken. Het meetbare resultaat is de voornaamste reden om in deze moeilijke tijden toch te investeren in de visibiliteit die zo'n scherm levert. Wat beweegt wordt gezien!"

advertorial18-01-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant