Nieuwe integrale aanpak voor evenementenveiligheidNieuwe integrale aanpak voor evenementenveiligheid

"Security & Safety Management on Events - kortweg SeSaME - biedt als eerste een integrale oplossing voor al jouw event veiligheidsvraagstukken", vertelt Bert Bruyninckx.

 

SeSaME staat voor een integrale veiligheidsaanpak op maat, zowel tijdens de voorbereidende fase als tijdens het evenement. Of het nu gaat om het uitwerken van een risico analyse, noodplanning, aanvragen van specifieke vergunningen, ontwikkelen van een mobiliteits- of circulatieplan, interpreteren van adviezen van overheden, organiseren van jouw interne of externe toezichtsdienst of aanleveren van een veiligheidsverantwoordelijke tijdens jouw evenement. "SeSaME biedt steeds de beste oplossing."

 

SeSaME lancering

SeSaME lanceert zijn aanpak op de Launchdays op 24, 25 & 26 januari tijdens FiestaWorld, een Vlaamse Artiesten- & Evenementenbeurs in Aarschot. "We verwelkomen je graag op stand 29 om kennis te maken met onze dienstverlening, unieke en integrale werkwijze en uiteraard voor een glaasje en babbel. "Daarnaast hebben we speciaal voor jou enkele sprekers uitgenodigd. Deze specialisten, elk expert in hun domein, krijgen het woord in het SeSaME Paviljoen op FiestaWorld. Details en het programma vindje op onderstaande website. Tickets zijn gratis te verkrijgen via de website."


www.sesamegroup.be

advertorial10-01-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
6 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 20176 Nederlandse en 2 Belgische events in finale Bea World 2017
Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen