Nieuwjaarsdiner samen met Rotterdam & Den HaagNieuwjaarsdiner samen met Rotterdam & Den Haag

Hollands befaamde congressteden Den Haag en Rotterdam presenteren zich samen in de Dominican te Brussel. Wil je kennis maken met deze twee steden onder het genot van een nieuwjaarsdiner?

 

Het kan op 28 januari in de Dominican, te Brussel. Leer er op een ludieke manier de Nederlandse congresdestinaties kennen. Beide steden hebben hun krachten gebundeld met locale partners, die ook aanwezig zijn tijdens het diner. Laat je verrassen door al het moois dat deze partijen te bieden hebben.

 

Noteer in je agenda
Het diner gaat door op 28 januari in de Dominican te Brussel waar beide congressteden je trakteren op drank en een diner. Het evenement start om 17u, het einde is voorzien rond 19u. Marinke van Dongen (Den Haag Marketing) en Stephen van Es (Rotterdam Marketing) zijn jouw gastvrouw en gastheer van de avond.

Registreren
Registreren kan vóór 21 januari via v.witteveen@denhaag.com

 

Den Haag
In Nederland, aan de Noordzee kust, ligt een unieke stad. Het is de residence van de koninklijke familie en de regering, ambassades en het gerechtshof. Vergeet hierbij Vermeer en Mondriaan niet. Een stad van onderscheidende sereniteit en wereldwijd nieuws, dat alles in een. In Den Haag worden besluiten genomen met consequenties van wereldwijde omvang. Een stad waar beraad net als de frisse westerse wind prominent aanwezig is. Een stad die mensen aan het denken zet en is daarom een ideale plek voor succesvolle congressen en evenementen. Den Haag, de stad van 'Vrede en Recht'.

 

Rotterdam
Rotterdam is een excellente locatie voor congressen en zakelijke Evenementen. De stad is goed bereikbaar en heeft een groot scala aan faciliteiten. Niet alleen voor de zakelijke wereld, maar ook voor NGO's en associaties. Rotterdam Marketing (Rotterdam Convention Bureau) kan u gratis en onafhankelijk advies geven, volledig gebaseerd op de voorwaarden van uw congres of evenement. Alles met het oog op kwaliteit!

advertorial14-01-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Bespraar tijd bij het plannen van je volgende evenementBespraar tijd bij het plannen van je volgende evenement
Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]