'Get Inspired' netwerkevent opnieuw volzet - 550 eventprofessionals'Get Inspired' netwerkevent opnieuw volzet - 550 eventprofessionals

Met 550 opdrachtgevers, organisatoren en eventprofessionals op de gastenlijst zijn alle tickets voor het eventplanner.be /.nl network event 'Get Inspired' de deur uit.

 

Begin deze week kondigden we nog aan 100 extra gratis tickets uit te delen. Op enkele uren tijd vlogen echter ook alle extra kaarten als zoete broodjes over de toonbank. Het evenement is dus opnieuw volzet, en dit keer definitief.

 

Het netwerkevent vindt plaats op woensdag 29 januari 2014 op de OCEANDIVA in Antwerpen (B). Aan boord van het meest luxueuze event schip verwent J&M Catering de genodigden met drank en hapjes. TTT Artists voorziet top entertainment van de bovenste plank met het nieuwe partyproject van Brahim (Brahim Beats & Basses) en DJ Cluts. BC Hospitality Services staat in voor de hostesses, G4S voor de beveiliging, Mise en Place levert het horecapersoneel, Monimage de toiletdames en Tentworks biedt rokers onderdak op het dek. El Jefes schenkt overheerlijke cocktails en Baristabar lekkere koffie. Richard Stooker zorgt voor een vleugje magie en last but not least: A-events regelt de techniek.

 

Wil je er toch nog bij zijn?

Volg ons via Twitter (@event_planner), Facebook of schrijf je in op onze nieuwsbrief. We brengen je via die weg op de hoogte wanneer er tickets zouden vrijkomen door annulaties.

21-01-2014

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
Rotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatieRotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatie
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen