Eventex Awards International 2013: nu open voor inzendingenEventex Awards International 2013: nu open voor inzendingen

Er is een nieuwe internationale prijs voor de meeting- en eventindustrie: De Eventex Awards. Het gaat om een online competitie en die juist gestart is met het aanvaarden van inzendingen. Grijp je kans en dien jouw inzending nu in!

 

De Eventex Awards vinden voor het eerst op plaats en zijn een uitsluitend online initiatief. Deze internationale award prijst de prestaties van meeting- en eventprofessionals wereldwijd, evenals op bestemmingen, locaties en technologieën van evenementen.

 

Het merk Eventex startte in 2009 met een reeks evenementen voor eventprofessionals. Na het locale succesvol gaat Eventex de uitdaging aan om internationaal te gaan. "We zien om mogelijkheden in Eventex Awards International. Ten eerste is het de enige onderscheidingscompetitie voor de meeting- en eventindustrie die de hele wereld omvat en internationale erkenning geeft. Ten tweede zal het besluitvormingsproces van de jury volledig transparant zijn, omdat zowel de inzendingen en hun beoordelingen openbaar zullen worden aangekondigd. Tot slot is het een online onderscheidingswedstrijd - eenvoudig om aan deel te nemen en gemakkelijk te volgen via social media", zegt Ovanes Ovanessian, CEO van Web and Events en organisator van Eventex Awards International.

 

Alle inzendingen in de competitie zullen worden beoordeeld door een internationaal gerenommeerde jury, met daarin onder andere Kevin Van der Straeten, Managing Director en tv-presentator van eventplanner.tv, Julius Solaris van Event Manager Blog, Corbin Ball (jurylijst). Het evenement wordt ondertussen ondersteund door gevestigde namen zoals EIBTM en Event Forum Europe+Asia. Organisator van het evenement is Web and Events - een toonaangevende zakelijke evenementenproducent in Bulgarije. Het bedrijf heeft een rijke historie in het plannen van conferenties en wedstrijden met toonaangevende internationale sprekers.

 

Inzendingen kunnen worden ingediend in 12 categorieën, waaronder ook 'Bestemming van het Jaar', 'Locatie van het Jaar', 'Evenemententechnologie' en 'Evenementenproducent van het Jaar'. Inzendingen worden geaccepteerd tot 17 januari 2014 en de winnaars worden begin maart 2014 op de officiële website van het evenement bekendgemaakt.


www.eventexawards.com/2013/

14-11-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen