Aperitivo Italiano on tour - gratis in jouw bedrijfAperitivo Italiano on tour - gratis in jouw bedrijf

Ben jij nog op zoek naar een leuke formule voor je kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsreceptie? Probeer dan eens, helemaal gratis, het enige echte Aperitivo Italiano moment uit. De receptie specialist geeft gratis Italiaanse proeverijen weg.

 

Heb je geen zin in een traditionele receptie met schuimwijn, sinaasappelsap en minisandwiches voor jouw nieuwjaarsdrink, dan is aperitieven op zijn Italiaans misschien wel jouw ding! Aperitivo Italiano staat voor de fijnste, typisch Italiaanse 'antipasti', geserveerd bij overheerlijke aperitiefdrankjes van niveau, Italiaanse wijnen en een alcoholvrij alternatief. Kortom, de ideale mix om in ontspannen sfeer te netwerken en te aperitieven. Aperitivo Italiano is niet alleen top-catering, maar ook een hele beleving die mensen meteen in de juiste sfeer brengt.

 

Aperitivo Italiano kan als eindejaars-, nieuwjaars-drink, receptie of als afterwork-drink. Dat wordt duur denk je dan? Helemaal niet! "Dit concept realiseren we voor het gangbare receptiebudget. Ons concept is transparant: voor een vaste prijs leveren we alles. De tarieven voor antipasti, bartending en kilometers lijsten we duidelijk op. Geen onverwachte kosten dus!", vertelt Peter Grunewald.

 

"Vorig jaar lanceerde we dit on tour initiatief voor de eerste keer en trokken we met onze Aperitivo Italiano door het hele land." De reacties van de klanten waren unaniem positief en dus besloot de cateraar deze stunt verder te zetten. "Met onze 'on tour' ervaar je als klant onmiddellijk dat we stiptheid en duidelijke afspraken hoog in het vaandel dragen. Tegelijk proef je de kwaliteit van de producten en krijg je een idee van onze werkwijze. Helemaal gratis!", voegt Peter er nog aan toe.

 

Wil je het zelf eens proberen?

Wel, dan krijg je nu een unieke kans. Want Aperitivo Italiano tourt de eerste week van December terug door Vlaanderen en Brussel en biedt bedrijven de gelegenheid om een gratis proeverij te boeken. Elke dag doet de receptie specialist een andere provincie aan: Brussel, Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Limburg. Proeverijen vinden plaats bij jou op kantoor om 10.30u, om 13.30u of om 16u.

 

Ben je beslissingsnemer in een onderneming, organiseer je regelmatig een drink op je bedrijf en wil je in aanmerking komen voor een proeverij? Stuur dan je aanvraag naar info@aperitivoitaliano.be. De sympathieke zaakvoerder van Aperitivo Italiano pikt er drie bedrijven per provincie uit waar ze in de eerste week van December een afspraak maken voor een gratis proeverij voor maximaal drie à vijf personen.


grunewald.bar

08-11-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen