Me and Mrs D - Muzikale warmte voor de donkere dagenMe and Mrs D - Muzikale warmte voor de donkere dagen

Onlangs is het live-duo Me and Mrs D (Erik Neijmeier en Diana Bentoh) de studio ingedoken om een mooie selectie uit hun repertoire op te nemen. "Dit hebben wij gedaan omdat onze klant zo enthousiast was dat hij alle gasten als bedankje een CD wilde geven. Bij de opnames was het even wennen aan een setting met alleen technici als publiek, maar wel heel erg leuk om te doen."

 

Me and Mrs D is als muzikaal duo al vele jaren actief en onder het management bij S. Hoekstra Showdesign hebben ze de laatste twee jaar al op hele bijzondere plekken gespeeld. Er is ondertussen een sterk concept in combinatie met een DJ ontstaan. Als Diana en Erik beginnen te spelen spat het plezier ervan af, wat ontzettend aanstekelijk werkt op de gasten. De DJ die aan hetzelfde meubel staat kan vervolgens de avond perfect afmaken.

 

Het repertoire van Me and Mrs D bestaat uit jazzy covers, maar altijd met een eigen draai. De warme stem van Diana en de muzikale veelzijdigheid van Erik (zang, piano en gitaar) zorgen ervoor dat ze een ongelooflijk breed repertoire kunnen bieden. Dit loopt uiteen van Joe Cocker tot Alicia Keys en Adele. "We spelen veel op zakelijke diners en borrels maar ook op de grotere feesten en chique bruiloften. Daarnaast breiden we voor avondvullende shows uit met contrabas en drums. Alles om een passende sfeer neer te zetten."

 

Me and Mrs D is vanwege hun warme geluid en brede repertoire het ideale duo voor uw kerst- of nieuwjaarsborrel. Ze spelen vaak in combinatie met een DJ van S. Hoekstra Showdesign waardoor de muziek naadloos op elkaar aansluit en de avond prachtig opgebouwd wordt.

 

 

Voor meer informatie, mogelijkheden en boekingen kun je terecht op onderstaande website.


www.shoekstra.com/showdesign/live-muziek/me-and-mrs-d/

advertorial29-10-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Hoe 'gamificeer' je de leerervaring voor je bezoekers?Hoe 'gamificeer' je de leerervaring voor je bezoekers?
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen
 2. 08-12Field Coördinator Antwerpen
  MaisonRouge
  Antwerpen
 3. 07-12Accountmanager / Sales Binnendienst
  1931 Congrescentrum...
  Noord-Brabant