Evenementenveiligheid: van 2.0 naar 3.0Evenementenveiligheid: van 2.0 naar 3.0

Op 27 november 2013 organiseert de evenementenbranche het Nationaal Evenementen Symposium 2013. Met als leidraad de veiligheid bij evenementen, is als thema voor dit jaar 'van 2.0 naar 3.0' gekozen. Betrokken overheden, beleidsmakers en evenementenmakers ontmoeten elkaar in de Ziggo Dome tijdens deze dag vol tips en ervaringen rond het organiseren van goede en veilige evenementen.

 

Waarschijnlijk stel je je ook vragen bij de manier waarop evenementen georganiseerd worden of moeten worden. Hoe zorgt een organisator voor een veilig evenement? Hoe kan een goede voorbereiding door de vergunningverlener zorgen voor vermindering van risico's? Hoe kunnen adviserende diensten die risico's goed in kaart brengen en komen tot een deugdelijk advies? Hoe kunnen veiligheidsrisico's aangepakt worden door de inzet van private medewerkers? Het zijn vragen die behandeld en beantwoord worden op het Nationaal Evenementen Symposium.

 

De organisatie van het symposium is de evenementenbranche zelf: de brancheorganisaties Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM) en de Sectie Evenementen- en Horecabeveiliging van De Nederlandse Veiligheidsbranche vinden dat de branche zelf het voortouw moet nemen. Zelf oplossingen verzinnen betekent met alle betrokkenen openstaan voor discussies en ideeën. Met de aanwezige sprekers, burgemeesters, wetenschappers, organisatoren, locatieverschaffers, leveranciers, beleidsmakers en evenementenbeveiligers vinden we zowel aan de zijde van de sprekers als aan de kant van de bezoekers een mooie diversiteit.

 

Na de opening door burgemeester Van der Laan en bespreking van enige hoofdthema's, zullen twaalf specialistische deelsessies gehouden worden. Het Nationaal Evenementen Symposium 2013 biedt daarmee voor bijna elke evenementenprofessional een boeiende dag. Meer informatie is te vinden op deze websit:


www.nes2013.nl

24-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

5 manieren om last minute meer tickets te verkopen5 manieren om last minute meer tickets te verkopen
Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?Hoe maak je presentaties die de aandacht vasthouden?
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen