Evenementenveiligheid: van 2.0 naar 3.0Evenementenveiligheid: van 2.0 naar 3.0

Op 27 november 2013 organiseert de evenementenbranche het Nationaal Evenementen Symposium 2013. Met als leidraad de veiligheid bij evenementen, is als thema voor dit jaar 'van 2.0 naar 3.0' gekozen. Betrokken overheden, beleidsmakers en evenementenmakers ontmoeten elkaar in de Ziggo Dome tijdens deze dag vol tips en ervaringen rond het organiseren van goede en veilige evenementen.

 

Waarschijnlijk stel je je ook vragen bij de manier waarop evenementen georganiseerd worden of moeten worden. Hoe zorgt een organisator voor een veilig evenement? Hoe kan een goede voorbereiding door de vergunningverlener zorgen voor vermindering van risico's? Hoe kunnen adviserende diensten die risico's goed in kaart brengen en komen tot een deugdelijk advies? Hoe kunnen veiligheidsrisico's aangepakt worden door de inzet van private medewerkers? Het zijn vragen die behandeld en beantwoord worden op het Nationaal Evenementen Symposium.

 

De organisatie van het symposium is de evenementenbranche zelf: de brancheorganisaties Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM) en de Sectie Evenementen- en Horecabeveiliging van De Nederlandse Veiligheidsbranche vinden dat de branche zelf het voortouw moet nemen. Zelf oplossingen verzinnen betekent met alle betrokkenen openstaan voor discussies en ideeën. Met de aanwezige sprekers, burgemeesters, wetenschappers, organisatoren, locatieverschaffers, leveranciers, beleidsmakers en evenementenbeveiligers vinden we zowel aan de zijde van de sprekers als aan de kant van de bezoekers een mooie diversiteit.

 

Na de opening door burgemeester Van der Laan en bespreking van enige hoofdthema's, zullen twaalf specialistische deelsessies gehouden worden. Het Nationaal Evenementen Symposium 2013 biedt daarmee voor bijna elke evenementenprofessional een boeiende dag. Meer informatie is te vinden op deze websit:


www.nes2013.nl

24-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Event-materiaal delen: duurzaam en goedkoopEvent-materiaal delen: duurzaam en goedkoop
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Catering & traiteurs

Catering & traiteurs

Op zoek naar een geschikte cateraar voor uw evenement?

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-08Project Coordinator (m/v)
  Event Flooring Services
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen