Alles over 'sociale media' tijdens FestivakAlles over 'sociale media' tijdens Festivak

Op 13 en 14 november 2013 vindt de vakbeurs Festivak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dé ontmoetingsplek voor de gehele publieksevenementenbranche. Laat je op de beursvloer en tijdens het lezingenprogramma op de hoogte brengen van alle trends en ontwikkelingen binnen deze branche.

 

Samen met Socialmedia.nl heeft beursorganisator OGZ een interessant lezingenprogramma samengesteld. Er wordt bijvoorbeeld stilgestaan bij social media, mobile en contentstrategie rondom events. Diverse toonaangevende sprekers waaronder Patrick Petersen (bestseller auteur online, mobile en contentmarketing) informeren en inspireren je omtrent deze onmisbare ingrediënten bij de organisatie van publieksevenementen.

 

Eén van de thema's die tijdens zijn lezingen aan bod komt is contentmarketing: hoe gebruik je plaatjes, video's en teksten op jouw event-website? En hoe combineer je contentmarketing met social media en mobile marketing? Kortom tips en tricks over hoe je online het meeste aandacht genereert voor jouw event!

 

Kijk op de Festivak website voor het volledige programma en laat je verrassen door het diverse aanbod van lezingen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de beursvloer. Hier kun je kennis maken met toonaangevende leveranciers die producten en/of diensten aanbieden om publieksevenementen naar een hoger niveau te tillen. Op de website kun je een overzicht vinden van de reeds geregistreerde deelnemers van Festivak 2013.

 

De beursvloer en het lezingenprogramma van Festivak zijn na registratie helemaal gratis te bezoeken. Registratie is mogelijk via de website: 


www.festivak.nl

advertorial17-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?Hoe ga je om met moeilijke opdrachtgevers?
Amazon wil concert tickets verkopenAmazon wil concert tickets verkopen
Één en al duurzaamheid op de GitannekesfoorÉén en al duurzaamheid op de Gitannekesfoor
Advertenties

In de kijker

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Beste eventlocatie? Top leveranciers?

Wie verdient het 'eventplanner Certificate of Excellence'? Help jouw favoriet op weg met een review.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-08Planner (Brussel)
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 22-08Field Coördinator
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 18-08Junior Event Producer
  Sylvester Productions
  Vlaams-Brabant [+Brussel]