Sterk inhoudelijk programma tijdens FestivakSterk inhoudelijk programma tijdens Festivak

Op woensdag 13 en donderdag 14 november vindt Festivak 2013 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze vakbeurs is dé ontmoetingsplek voor de gehele publieksevenementenbranche. Naast een uitgebreide beursvloer is er ook een sterk inhoudelijk lezingenprogramma.

 

In samenwerking met de brancheorganisaties en diverse mediapartners is een sterk inhoudelijk programma samengesteld. Toonaangevende sprekers informeren én inspireren je over uiteenlopende onderwerpen. Na een bezoek aan Festivak ben je dus helemaal op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen deze evenementenbranche.

 

De VVEM heeft een inhoudelijk programma samengesteld waarbij je onder meer geïnformeerd wordt over de Evenement Assistent. Met deze intelligente regelhulp kan het aanvraag- en vergunningenproces voor evenementen eenvoudig en snel doorlopen worden. Deze vereenvoudiging neemt een hoop van de regeldruk weg bij organisatoren, maar ook bij gemeenten en hulpdiensten. Verder zal de VVEM in het lezingenprogramma stil staan bij ticketing (met name secundary ticketing), nooduitgangen in hekken en brandveiligheid bij evenementen.

 

Ook CLC-VECTA heeft een inhoudelijk programma samengesteld. De insteek van dit programma ligt op de persoonlijke ontwikkeling van organisatoren en event-managers. Diverse docenten van Master in Event Management nemen u mee in theoretische en praktische vraagstukken omtrent het organiseren van publieksevenementen. Dit programmaonderdeel is echt een 'must' als u zichzelf (verder) wilt ontwikkelen en laten inspireren!

 

Het volledige programma vind je op de Festivak website. Verder is ook de beursvloer deze editie spectaculair te noemen. Ontmoet er toonaangevende leveranciers die producten en diensten aanbieden om jouw publieksevenement naar een hoger niveau te tillen.

 

Een bezoek aan Festivak en het lezingenprogramma is volledig kosteloos na registratie. Voor meer informatie en registratie bezoek je:


www.festivak.nl

08-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen