BOE 2014 - Trendsetters in de evenementenbranche!BOE 2014 - Trendsetters in de evenementenbranche!

De Best Of Events International-beurs is een centraal platform voor de hele Europese evenementenbranche. BOE biedt een grote selectie van de huidige trends in de evenementensector, productinnovaties en creatieve diversiteit in vele formaten.

 

Ongeveer 5 maanden voor de opening van de beurs hebben al bijna 250 exposanten zich geregistreerd voor BOE 2014. Het BOE FORUM zal een belangrijke geïntegreerd onderdeel blijven van de beurs in 2014. Met een focus op brandmanagement, innovaties en media & technologie, zullen de veelzijdige dimensies van de evenementenindustrie een spannende reeks aan onderwerpen bieden in 2014, evenals de kansen en eisen die in het hart van ons bedrijf liggen.

 

Op 22 januari 2014 zal de BEEFTEA-groep een nieuw evenementformat hosten binnen de BOE, "MEET THE BEEF - Trend Talk". Gerenommeerde experts zullen binnen het thema "Digitale ideeën creëren", bespreken welke mogelijkheden en welk succes door digitale communicatie kunnen worden geboden in combinatie met live marketing.

 

Met de BOE-LIVE hal 8, blijft de BOE in 2014een verkorte versie van zijn Performances- & Entertainmentrubriek bieden. Dit vergemakkelijkt de oriëntatie en zorgt voor snelle en doelgerichte contacten tussen exposanten en gespecialiseerde vakbezoekers. Nieuw in 2014: exposanten kunnen meer LIVE ACTS presenteren in Hal 8. Voor het eerst zijn LIVE ACTS in hal 8 gratis voor exposanten! Echter, deze plaatsen zijn zeer gewild en door u snel in te schrijven als exposant in hal 8 verhoogt u uw kansen om uzelf LIVE te presenteren en een deskundig publiek te verbazen!

 

Best Of Events International zal plaatsvinden in zalen 4 , 7 en 8 van Dortmund Messe Westfalenhallen op 22 en 23 januari 2014. In 2014 zal de BOE NIGHT worden gehouden in de Goldsaal van de Westfalenhallen Dortmund Conference Centre (Kongresszentrum). Het aantal beschikbare kaarten voor de BOE NACHT 2014 is beperkt. Vroeg boeken in de online ticketshop op 15-01-2014 wordt aanbevolen. Alle kaarten voor BOE 2014 kunnen snel en gemakkelijk worden gekocht bij de BOE online ticketshop met een creditcard. De BOE ticketshop zal 1 december 2013 online gaan.


www.boe-messe.de

Bron: Foto: BOE / Eventbild-Service / Bernd Thissen - 27-09-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Saboteer je event met een slecht registratieformulierSaboteer je event met een slecht registratieformulier
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Advertenties

In de kijker

Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Combineer inspanning met ontspanning bij Thermae Sports Merchtem.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen