Kookworkshops in de lift

Kookworkshops in de lift

Boekingssite Kookstudiobrabant.nl biedt circa 50 kooklocaties aan in heel Noord-Brabant en merkt de afgelopen maanden dat kookworkshops erg in trek zijn dit najaar.

 

"Onze boekingen laten een stijging zien van 160% in de maanden augustus en september. In deze maanden boekt men vooral een groepsactiviteit met het werk voor het eind van het jaar. Na een jaar hard werken is men toe aan een ontspannende teamactiviteit", aldus Event Manager Rémon Samuelsz.

 

Kookstudiobrabant.nl is onderdeel van evenementenbureau Las Fiestas Del Mundo. "Zij zien ook in het najaar een verschuiving van outdoor dagactiviteiten naar enkel een avondactiviteit gekoppeld met eten en drinken. Zo komt men al gauw op het idee van een kookworkshop. Mensen zijn Bourgondisch en deze activiteit is informeel, laagdrempelig en je leert elkaar op een andere manier kennen. Vooral een Wild menu en een Kerst menu zijn erg populaire thema's dit najaar."

 

Via Kookstudiobrabant.nl kunnen bezoekers een keuze maken uit verschillende kooklocaties; van een huiselijke intieme setting tot aan een kookclinic in een prachtig kasteel. "De sfeer van de locatie is vaak bepalend voor de klant, vandaar dat wij via onze website de klant hierbij willen adviseren. Zij kunnen direct via de zoekmodule boeken, maar ook kunnen ze telefonisch of via een live chat verbinding contact hebben met onze deskundige medewerkers."

 

Ook geïnteresseerde kooklocaties kunnen zich nog aanmelden via de website.

www.kookstudiobrabant.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kosmopolitan
We bring you the festival feeling at home!
Kosmopolitan|02 June 2020

Jammer & helaas …

Het festivalseizoen 2020 zal een mager beestje worden in nasleep van het Corona-virus.

We kunnen hiermee trachten te leren leven en te aanvaarden of ons niet laten doen, de moed bijeen schrapen en ons eigen festival thuis opzetten …

#FESTIVALATHOME  biedt jullie een kant-en-klare oplossing aan om een festival bij jullie thuis op te zetten op volgende data:


ZATERDAG 18 JULI 2020

ZONDAG 19 JULI 2020

ZATERDAG 25 JULI 2020

ZONDAG 26 JULI 2020


Dus, je leest het goed: jullie eigen festival bij jullie thuis is geen droom maar realiteit binnen een aanvaardbaar budget waarvoor wij 3 formules, DREAM/HEAVEN & PARADIS  hebben samengesteld en terug te vinden ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures