Kookworkshops in de liftKookworkshops in de lift

Boekingssite Kookstudiobrabant.nl biedt circa 50 kooklocaties aan in heel Noord-Brabant en merkt de afgelopen maanden dat kookworkshops erg in trek zijn dit najaar.

 

"Onze boekingen laten een stijging zien van 160% in de maanden augustus en september. In deze maanden boekt men vooral een groepsactiviteit met het werk voor het eind van het jaar. Na een jaar hard werken is men toe aan een ontspannende teamactiviteit", aldus Event Manager Rémon Samuelsz.

 

Kookstudiobrabant.nl is onderdeel van evenementenbureau Las Fiestas Del Mundo. "Zij zien ook in het najaar een verschuiving van outdoor dagactiviteiten naar enkel een avondactiviteit gekoppeld met eten en drinken. Zo komt men al gauw op het idee van een kookworkshop. Mensen zijn Bourgondisch en deze activiteit is informeel, laagdrempelig en je leert elkaar op een andere manier kennen. Vooral een Wild menu en een Kerst menu zijn erg populaire thema's dit najaar."

 

Via Kookstudiobrabant.nl kunnen bezoekers een keuze maken uit verschillende kooklocaties; van een huiselijke intieme setting tot aan een kookclinic in een prachtig kasteel. "De sfeer van de locatie is vaak bepalend voor de klant, vandaar dat wij via onze website de klant hierbij willen adviseren. Zij kunnen direct via de zoekmodule boeken, maar ook kunnen ze telefonisch of via een live chat verbinding contact hebben met onze deskundige medewerkers."

 

Ook geïnteresseerde kooklocaties kunnen zich nog aanmelden via de website.


www.kookstudiobrabant.nl

advertorial01-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?Hoe kan je het gedrag van je bezoekers beïnvloeden?
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Saturday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen