AEB 2014 van 3 naar 2 dagenAEB 2014 van 3 naar 2 dagen

De vakbeurs waar vraag en aanbod in entertainment elkaar ontmoet en al jaren zaken doet, vindt in 2014 op 2 dagen plaats, zondag 12 en maandag 13 januari in Beursgebouw Eindhoven. Nadat de beurs jaren op drie dagen georganiseerd werd wordt er nu één dag geschrapt.

 

De AEB is al bijna 26 jaar een bekend begrip in de entertainmentbranche. "De AEB heeft afgelopen jaren goed geluisterd naar de wens van de bezoeker", aldus projectmanager Ebony van Herk. Doordat de budgetten flink onder druk staan kan deze zijn budget maar 1x uitgeven en is daarom extra kritisch. Het persoonlijke contact en het hebben van 'een klik' met de aanbieder waren belangrijke aspecten. Het concept is daarom flink aangescherpt."

 

De bezoeker heeft tijdens de vernieuwde AEB de mogelijkheid om live in contact te komen met de exposant. Midden op de beursvloer is een entertainmentplein gecreëerd waar de bezoeker in alle rust met een hapje en een drankje kan genieten van diverse optredens van uiteenlopende aard.

Zowel de straattheaterartiesten, circusacts, theateracts maar ook de professionele artiesten geven gedurende 2 dagen acte de préséance. Daarnaast blijven de walkacts ook gehandhaafd.

 

Kortom op de beursvloer zal het weer bruisen van het 'live' entertainment en de bezoeker zal oren en ogen tekort komen. De voorbereidingen zijn volop begonnen en de beursvloer begint aardig vol te lopen.

19-09-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Rotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatieRotterdam Ahoy in volgende fase grootschalige renovatie
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen