Ontdek Amsterdam op een creatieve manierOntdek Amsterdam op een creatieve manier

Amsterdam en Nederland ontdekken op een originele manier. Dat doe je met de creatieve gids Elisabeth. Zij neemt jou, je bedrijf, vereniging of groep mee  op haar Tailor Made Tours, Events & Services. Van een exclusieve rondleiding tot een sportief-cultureel evenement, deze polyglotte dame tovert voor jou een unieke ontdekkingsdag uit haar culturele hoed.

 

Wat dacht je van een hedendaagse architectuurwandeling in Amsterdam, een boottocht op het IJsselmeer of een balletvoorstelling in muziek- en danstheater de Stopera? Of ben je meer een vintage fan? Dan ben je zeker te vinden voor de speciale Vintage Tour waarbij je langs mode- en interieurwinkels wandelt of fietst. Ga je graag zelf aan de slag, dan combineert Elisabeth een culturele uitstap met een workshop waarbij je je eigen kunstwerk creëert.

 

Nederlandse cultuur ten top

Kunst, muziek, architectuur, mode en design, ambachten, natuur en tuinen: met elke culturele invalshoek is Elisabeth vertrouwd om van jouw bedrijfs- of familieuitje in heel Nederland een onvergetelijk evenement te maken. Uiteraard rijkelijk overgoten met de culinaire genoegens die je op je tocht tegenkomt.

 

Te land en ter zee

Dat dat niet altijd heel serieus of stijf hoeft te verlopen, bewijst Tailor Made Tours graag. Zo wordt een interessante historische city toer in Utrecht, Alkmaar of Haarlem een heel stuk vrolijker als je rondrijdt in een oldtimer bus of limousine. En geeft een oldtimer of tuk tuk je tocht langs oude en nieuwe architectuur wel een heel apart cachet.  Of wat dacht je van een watertaxi om de Hollandse wateren te verkennen?

 

Polyglot

Is jouw gezelschap van internationaal of anderstalig allooi? Geen nood want Elisabeth organiseert rondleidingen in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Pools, Portugees, Spaans, Italiaans, Tsjechisch, Turks, Russisch, Japans, Chinees of Arabisch.

 

Services

Naast een leuke dag kan je ook bij deze eventorganisator terecht voor een unieke overnachting. In het aanbod vind je met zorg uitgekozen hotels, B&B's, huizen, appartementen of privékamers in verschillende prijsklassen. Elisabeth bezorgt je ook leuke ideeën voor restaurants, festivals, concerten en andere uitgaansmogelijkheden.

 

Voor voorbeelden, ideeën  en informatie kan je terecht op de site en blog van Elisabeth's Tailor Made Tours, Events & Services.


www.tailormadetours.nl

advertorial25-10-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?
Versuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereldVersuz stijgt opnieuw sterk in lijst van beste clubs ter wereld
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen