Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum DiamantNieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Het Brusselse congrescentrum Diamant ontving het internationale eco-label 'Green Key' voor zijn volgehouden inspanningen rond milieuvriendelijk vergaderen.

 

Dat is een mooie erkenning voor het congrescentrum dat onlangs ook nog werd bekroond met het hoogste kwaliteitslabel voor vergaderzalen: vijf vergaderhamers. Deze twee onderscheidingen bewijzen dat het congrescentrum garant staat voor een zeer hoog kwaliteitsniveau gecombineerd met duurzame procedures.

 

De 'Green Key'-onderscheiding toont aan dat het Diamant-gebouw en de diensten die het congrescentrum aanbiedt, voldoen aan de hoge eisen die dit milieuvriendelijke label stelt. In een strenge audit met 130 vragen peilde de organisatie naar het energieverbruik, het afval- en gebouwenbeheer, het onderhoud en de schoonmaakproducten. Verder onderzocht de audit in welke mate de onderneming verantwoordelijk omspringt met het milieu. 

 

Zo heeft Diamant op het vlak van cateringsuggesties naast een breed gamma vegetarische alternatieven en een koffiebreak die 100% fair-trade is, nog vele andere milieuvriendelijk arrangementen in het aanbod.

 

Aarzel dus niet om je volgende groene evenement bij Diamant te boeken. In één van de hoogwaardige vergaderzalen of als je het ook letterlijk groen wil houden, in de nieuwe tuin.


www.diamant.be

advertorial07-06-2013

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant