Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Nieuwe kwaliteitslabels voor congrescentrum Diamant

Het Brusselse congrescentrum Diamant ontving het internationale eco-label 'Green Key' voor zijn volgehouden inspanningen rond milieuvriendelijk vergaderen.

 

Dat is een mooie erkenning voor het congrescentrum dat onlangs ook nog werd bekroond met het hoogste kwaliteitslabel voor vergaderzalen: vijf vergaderhamers. Deze twee onderscheidingen bewijzen dat het congrescentrum garant staat voor een zeer hoog kwaliteitsniveau gecombineerd met duurzame procedures.

 

De 'Green Key'-onderscheiding toont aan dat het Diamant-gebouw en de diensten die het congrescentrum aanbiedt, voldoen aan de hoge eisen die dit milieuvriendelijke label stelt. In een strenge audit met 130 vragen peilde de organisatie naar het energieverbruik, het afval- en gebouwenbeheer, het onderhoud en de schoonmaakproducten. Verder onderzocht de audit in welke mate de onderneming verantwoordelijk omspringt met het milieu. 

 

Zo heeft Diamant op het vlak van cateringsuggesties naast een breed gamma vegetarische alternatieven en een koffiebreak die 100% fair-trade is, nog vele andere milieuvriendelijk arrangementen in het aanbod.

 

Aarzel dus niet om je volgende groene evenement bij Diamant te boeken. In één van de hoogwaardige vergaderzalen of als je het ook letterlijk groen wil houden, in de nieuwe tuin.

www.diamant.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures