Gouden tips voor employer branding en teambuildingsGouden tips voor employer branding en teambuildings

Employer branding is hot. Maar heel wat bedrijven zitten met de handen in het haar... Hoe bouw je vandaag een sterk imago op? Hoe kan je met je team of bedrijf vandaag nog het verschil maken?

 

Het antwoord ligt voor het grijpen. Betrokkenheid van je medewerkers en gebruik van social media zijn het ideale recept.

 

Eerst moet je de betrokkenheid van je medewerkers vergroten. Organiseer daarvoor een teambuildingdag waar je verschillende teams door elkaar mengt. Laat ze samen met het management zoeken naar het DNA van je bedrijf. Het wordt een unieke zoektocht naar jullie sterktes. Het is belangrijk dat de groep tot een authentiek verhaal komt, waar ze volledig achterstaat.

 

TV Teambuilding

Maar hoe kan je dan dat verhaal omzetten naar een sterke 'employer brand'?  Hoe kan je dat verhaal verspreiden? "Ook hier is het antwoord opnieuw eenvoudig", vertelt Christophe VanDriessche van The VIP Factory. Organiseer een TV Teambuilding. Een crew van acteurs, een regisseur, een redacteur, een cameraman, fotograaf en choreograaf, brengen je zoektocht op een ludieke manier in beeld. Jij kiest het thema en zij helpen je om op het einde van de dag, samen met de medewerkers een unieke film over je bedrijf te maken. Een trots team zal het filmpje gegarandeerd verspreiden. Social media en en je website doen hun werk om van jouw bedrijf een gewilde omgeving te maken! Succes!

 

Meer informatie over TV teambuildings:


www.thevipfactory.com

advertorial01-03-2013

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 fouten bij het maken van een eventwebsite5 fouten bij het maken van een eventwebsite
Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht