Nieuw aperitief-concept slaat aan

Nieuw aperitief-concept slaat aan

Het aperitief is altijd al de gelegenheid bij uitstek geweest om anderen te ontmoeten en te socializen. Eindelijk is er een alternatief voor de 'traditionele' recepties waar je zeker kunt zijn van minisandwiches, schuimwijn en sinaasappelsap!

 

Aperitivo Italiano komt overwaaien uit Italië. Vooral in steden als Milaan, Torino en Venetië is er altijd al sprake geweest van een echte aperitiefcultuur. Deze werd in de loop der jaren ook steeds uitgebreider en gecombineerd met een heerlijk buffet van verschillende gerechtjes. Peter Grunewald bracht het unieke concept en de Italiaanse sfeer enkele maanden geleden naar de Belgische en Nederlandse evenementenmarkt. Ondertussen slaat het concept in als een bom.

 

Laat jouw gasten en zakenpartners meegenieten van de flavours en sfeer die zo typisch zijn voor het mediterrane aperitief. The Bartenders Company serveert een combinatie van typische antipasti, heerlijke drankjes, Italiaanse wijnen en steeds een alcoholvrij alternatief. De ideale mix om in ontspannen sfeer te socializen, netwerken en aperitieven.

 

Vergeet die saaie eentonige recepties en ga met The Bartenders Company in zee om je receptie een originele schwung te geven. "Samen stellen we een receptie op waar genieten centraal staat!", aldus Peter Grunewald.

 

Aperitivo Italiano kan als receptie, afterwork-drink, einde/nieuwjaars-drink of op jouw beursstand. Dat wordt duur denkt u dan? Helemaal niet! "Dit concept realiseren we voor het gangbare receptiebudget. Ons concept is transparant: voor een vaste prijs leveren we alles. Van bord over glas tot decoratie. De tarieven voor antipasti, bartending en kilometers lijsten we duidelijk op. Geen onverwachte kosten dus!", sluit Peter af.

 

Wil je Peter aan het werk zien? Dat kan in de eventplanner.tv aflevering over cocktails!

grunewald.bar

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Cor Spronk
Just In Place, uw evenement online
Cor Spronk|25 May 2020

Wil u uw boodschap professioneel communiceren vanuit uw eigen omgeving? En tegelijkertijd een onbeperkt aantal mensen bereiken?

Dat kan met Just In Place!


Denk aan een seminar of collegetour, maar nu online. Aan een klantenmiddag, een sponsoravond met een spreker.

Maar ook een rondetafelgesprek, training of een productpresentatie.

Interactief met chatfunctie, polls, gebarentolk of vertaling.

De lay-out mogelijkheden zijn tevens onbegrensd, alsof u naar TV kijkt.


Informeren, inspireren, instrueren. Gewoon vanuit de plek waar u bent, Just In Place.


Hoe werkt het in hoofdlijnen?

1. Samen met u “bouwen” we een programma met script en alle benodigde ingrediënten.

2. Tijdens de productie houden wij de regie strak in ...

Lees meer

Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures