Google+ voor jouw evenement

Google+ voor jouw evenement

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn ze er dan: de 'branded pages' van Google+.

 

Google+ is het antwoord van zoekgigant Google op het enorme succes van Facebook. Engenlijk is Google+, wat functionaliteiten betreft, dan ook heel vergelijkbaar met Facebook: connecteren met vrienden, berichten plaatsen op je wall, ...

 

Nu ook bedrijven op Google+

Tot hiertoe kon je alleen nog maar persoonlijke accounts aanmaken op Google+, maar daar is sinds vorige week verandering in gekomen. Voortaan kan je ook voor je bedrijf, merk, ... een Google+ Page aanmaken. Je volgt een aantal eenvoudige stappen en op een paar minuutjes is je pagina helemaal klaar.

 

Event vs Google+ 

Google+ pagina's bieden ook heel wat mogelijkheden voor evenementen. Net zoals op Facebook kan je ze inzetten bij de promotie van je evenement, om informatie te delen of bijvoorbeeld om deelnemers van je event met elkaar in contact te brengen.

 

Dezelfde gouden regels voor het gebruik van social media voor je evenement blijven gelden. Lees de valkuilen dus zeker nog eens na want voor je het weet ben je op alle social media aanwezig en kan je de interacties met je volgers niet meer bijhouden. De belangrijkste overweging die je moet maken is: "Via welke kanalen kan ik mijn doelgroep het efficiënst bereiken?" Als je doelgroep niet op Twitter zit heeft het weinig zin daar aan account aan te maken...

 

Volg eventplanner.be /.nl via Google+

Ook het wel en wee van de evenementensector is voortaal via Google+ te volgen. Volg eventplanner.be /.nl via Google+ 

 

Net zoals op onze Facebook pagina, LinkedIn groep of via onz Twitter account blijf je via onze Google+ pagina op de hoogte van het laatste nieuws en de trents in onze sector. Je kan er natuurlijk ook netwerken met branchegenoten of je ongezouten mening geven op tal van topics.

 

 

Wil je meer weten over het gebruik van social media voor jouw bedrijf of evenement? Kan je advies of consulting op maat gebruiken? Neem contact op met Pink Minds Media consulting.

Bron: yumedia.eu

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Saturday
  • Vandaag
  • Morgen
Meer weer

Vacatures