Vintage pop-up restaurant voor eventsVintage pop-up restaurant voor events

Event Dimensions lanceert met 'A LA CARTE' een uniek concept voor de Belgische evenementenmarkt.

 

A LA CARTE biedt namelijk de mogelijkheid om jouw gasten, klanten of beursbezoekers te ontvangen in een vintage pop-up restaurant, waar je de mogelijkheid hebt a la carte te bestellen.

 

"Het idee is gerijpt vanuit een set-up die werd ontwikkeld voor Venuez, een vooruitstrevende beurs voor horeca-ondernemers en dit willen we nu verderzetten naar de evenementiële markt. Voor cateraars, evenementenbureaus of beursorganisatoren kunnen we nu tijdelijk een gezellig vintage restaurant op een willekeurige locatie realiseren, en dit tot 200 personen zittend diner/a la carte of tot 400 personen in walking diner-setup", aldus Davy Luyten van Event Dimensions.

 

"Naast dit gegeven als basis kan de setting natuurlijk ook benut worden als beursrestaurant, netwerkcafé voor (meerdaagse) meetings, tijdelijke retro-bar in een bedrijfsgebouw, als inrichting van een ruimte binnen het kader van een personeelsevent, als thema-decor voor een vintage / bruin café of als compleet beursconcept. We bieden dit concept volledig aan met catering, maar uiteraard kan dit ook facilitair worden ingehuurd zodat je met eigen catering kan werken of er als cateraar een eigen idee mee kan realiseren."


www.eventdimensions.be

18-05-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Laat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feestenLaat de winter je niet tegenhouden... tips om buiten te feesten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 23-10Event Manager
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 2. 23-10Stage Marketing & Communicatie
  Fort Evenementen
  Noord-Holland
 3. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen