Hoe maak je de perfecte Mojito?

Hoe maak je de perfecte Mojito?

Cuban Cocktailworkshop is de perfecte teambuilding of originele afsluiter van een seminarie! Met de unieke 3-in-1 formule van The Bartenders Company is succes gegarandeerd: je netwerkt terwijl je ontspannen geniet van een overheerlijk aperitief.

 

De lente is in het land. De zon doet ons dromen. En daar duikt de Mojito op: dat is Cuba in je glas! Deze classic staat altijd wel ergens op de kaart als er gefeest wordt, maar bij het mixen van die overheerlijke cocktail loopt het nog te vaak mis.

 

Tijdens de cocktailworkshop van The Bartenders Company krijg je een heleboel tips en tricks die jouw Mojito maken of kraken!  "We nemen je mee naar Cuba met foto's, inspirerende verhalen en opzwepende anekdotes. Je ontdekt hoe rum uit suikerriet wordt gedestilleerd. Via Havana Vieja volgen we Ernest Hemmingway's favoriete barroute en ontdekken we de geheimen van een heerlijke Mojito, Daiquiri en Cuba Libre", aldus Peter Grunewald.

 

Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Onder professionele begeleiding leer je de perfecte Mojito mixen. Het team dat de beste cocktail creëert, krijgt niet alleen een coole attentie, maar ook eeuwige roem als de Best Mojito Shakers van het bedrijf.

 

"Van onze Cuban Cocktailworkshop kan zowel in het bedrijf als op een originele locatie genoten worden. Contacteer ons in april en geniet van het supervoordelige all-in pakket. Ontdek ook onze andere formules op onze website."

grunewald.bar

Bron: mojito, cocktail, cocktail workshop

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties