Hoe maak je de perfecte Mojito?Hoe maak je de perfecte Mojito?

Cuban Cocktailworkshop is de perfecte teambuilding of originele afsluiter van een seminarie! Met de unieke 3-in-1 formule van The Bartenders Company is succes gegarandeerd: je netwerkt terwijl je ontspannen geniet van een overheerlijk aperitief.

 

De lente is in het land. De zon doet ons dromen. En daar duikt de Mojito op: dat is Cuba in je glas! Deze classic staat altijd wel ergens op de kaart als er gefeest wordt, maar bij het mixen van die overheerlijke cocktail loopt het nog te vaak mis.

 

Tijdens de cocktailworkshop van The Bartenders Company krijg je een heleboel tips en tricks die jouw Mojito maken of kraken!  "We nemen je mee naar Cuba met foto's, inspirerende verhalen en opzwepende anekdotes. Je ontdekt hoe rum uit suikerriet wordt gedestilleerd. Via Havana Vieja volgen we Ernest Hemmingway's favoriete barroute en ontdekken we de geheimen van een heerlijke Mojito, Daiquiri en Cuba Libre", aldus Peter Grunewald.

 

Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Onder professionele begeleiding leer je de perfecte Mojito mixen. Het team dat de beste cocktail creëert, krijgt niet alleen een coole attentie, maar ook eeuwige roem als de Best Mojito Shakers van het bedrijf.

 

"Van onze Cuban Cocktailworkshop kan zowel in het bedrijf als op een originele locatie genoten worden. Contacteer ons in april en geniet van het supervoordelige all-in pakket. Ontdek ook onze andere formules op onze website."


grunewald.bar

advertorialBron: mojito, cocktail, cocktail workshop - 26-03-2011

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?Luidt Google einde simultaanvertaling in met 'Pixel Buds'?
Ben jij klaar voor de GDPR?Ben jij klaar voor de GDPR?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Festivak

Festivak

Dé vakbeurs voor (publieks)evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 2. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant
 3. 06-10Sales & Recruitment Devil
  Hels
  Oost-Vlaanderen