Novid krijgt faceliftNovid krijgt facelift

Audiovisuele specialist Novid onderging een volledige restyling. Het bedrijf stelt dan ook trots haar nieuwe logo en huisstijl voor.

 

"Novid wil haar positie als vernieuwer in de verhuring van audiovisuele oplossingen in de markt bekrachtigen. We onderbouwen dit streven met een nieuwe huisstijl en bijhorend logo. Zo geven we aan trendsettend te zijn en de ontwikkeling van materialen en technologieën op de voet te volgen. Het nieuwe logo oogt strak, hedendaags en stijlvol", aldus Vicky Waldukat van Novid.

 

De bedrijfsnaam heeft een gestroomlijnde vormgeving gekregen. "Met de nieuwe baseline 'Vision in screens' zeggen we precies waar Novid voor staat: een innovatieve visie op beeldweergave. De modieuze kleurvlakken symboliseren onze teamleden die samenwerken aan de beste oplossing voor u als klant. Ze geven ook de talrijke impulsen weer die ons pad kruisen en ons voor de uitdaging stellen onszelf steeds opnieuw uit te vinden. Het overlappen van de vlakken drukt de synergie uit die het resultaat is van de samenwerking tussen mensen en het samengaan van impulsen. Onze website nemen we voor eind oktober volledig onder handen zodat die weer in lijn is met de nieuwe huisstijl."

 

Novid streeft er voortdurend naar om zijn grenzen te verleggen. "Een creativiteit die doorsijpelt in alles wat we doen, nu ook in de vernieuwde huisstijl."


www.novid.be

advertorial29-09-2010

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Feest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykitFeest vlekkeloos en zorgeloos met de SOS-partykit
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

KPN Event

KPN Event

Tijdelijke communicatie op elke locatie.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen