Record aantal aanwervingen ECGRecord aantal aanwervingen ECG

Na ruim 100 sollicitatiegesprekken in de afgelopen 2 maanden heeft Events Company Group maar liefst 9 nieuwe toppers mogen verwelkomen.

 

Deze explosieve groei van het aantal medewerkers past in het kader van de ontwikkeling van de verschillende vestigingen en labels. Het afgelopen jaar stond in het teken van het oprichten van nieuwe bedrijven en het uitbreiden van de stadsgerelateerde evenementenbureaus. Events in Twente, smallevents.nl én Stayokay Events hebben in 2007 het licht gezien. Daarnaast is Antwerp Events Company in februari van start gegaan, de 1ste buitenlandse vestiging. Strandspecialist 6 Evenementen heeft een metamorfose ondergaan en haar gehele productaanbod vernieuwd. Deze positieve veranderingen en explosieve groei hebben geleid tot een record aantal nieuwe medewerkers. Allemaal positieve mensen die perfect passen in de Happy Company 'way of work' van Events Company Group.

 

Events Company Group – Tillan Barros

Tillan heeft al 11 jaar ervaring in de evenementen branche en diverse functies bekleed waaronder Account Director bij Fuse Incentives. Als Commercieel Manager van Events Company Group is hij verantwoordelijk voor de optimalisatie van de diverse labels én de maatwerk evenementen.

 

Events Company Group – Sophie Koet

Na verschillende salesgerelateerde functies te hebben bekleed in diverse branches en relevante ervaring te hebben opgedaan bij iGo (evenementen en concepten met de segway), heeft Sophie een nieuwe uitdaging gevonden als Key Account Manager bij Events Company Group.

 

Na haar universitaire studie is Ineke aan de slag gegaan bij de Universitaire Pers Leuven als Marketing & PR verantwoordelijke. Nu heeft ze haar draai gevonden als Events Consultant bij Antwerp Events Company.

 

Alkmaar Events Company - Nadine Bandstra

Nadine heeft haar sporen verdiend in de reisbranche op de Afdeling Communicatie en versterkt nu het team in Alkmaar als Sales Manager.

 

Amsterdam Events Company - Annemarie Lont

De studie Media- en Entertainment heeft Annemarie gebracht bij Gimmeconcepts als Account Manager maar haar hart ligt bij het organiseren van evenementen. Als Events Consultant dus prima op haar plaats bij Amsterdam Events Company.

 

Rotterdam Events Company - Fleur Lew

Tijdens de studie Facility Management is de liefde ontstaan voor het organiseren van evenementen. Na bij Noordervliet Media BV zich te hebben bewezen, zit Fleur nu op haar plek als Events Coordinator bij Rotterdam Events Company.

 

6 Evenementen / Stayokay Events – Niels Hemelaar

Na zijn studie aan de sportacademie en managementopleiding Sportbusiness, heeft Niels diverse functies in de sportwereld bekleed waaronder Sportcoordinator bij Amstelborch/Borchland. Als Label Manager van zowel 6 Evenementen als Stayokay Events gaat hij een nieuwe uitdaging aan.

 

6 Evenementen - Kim Peereboom

Het team van het sportieve strandlabel 6 Evenementen is uitgebreid met Kim Peereboom. Van verpleegkundige in het AMC naar Randstad als intercedent en nu als Event Coordinator aan de slag.

 

Stayokay Events – Vivien Rutgers

Vivien heeft haar sporen reeds verdiend binnen Stayokay. Nu is zij als Events Consultant uitgezonden om Stayokay Events te op te zetten en te ondersteunen.

05-10-2007

Comments

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Vul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratisVul EventMonitor enquête nu in! Deelnemen = rapport gratis
Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen
 2. 08-12Field Coördinator Antwerpen
  MaisonRouge
  Antwerpen
 3. 07-12Accountmanager / Sales Binnendienst
  1931 Congrescentrum...
  Noord-Brabant