Nieuw in Oostende: Hotel Rosa

Nieuw in Oostende: Hotel Rosa

De horeca in Oostende staat niet stil. De vernieuwingen en renovaties bij vele hotels hebben de afgelopen jaren voor een ware kwaliteitsinjectie gezorgd. Het is dan ook met enige trots dat we kunnen aankondigen dat Oostende er een spiksplinternieuw hotel bij heeft: Hotel Rosa.


En er is meer, want ook C-Hotels Burlington, een gevestigde waarde in Oostende, werd volledig vernieuwd en opent heel binnenkort opnieuw de deuren.



Hotel Rosa

Genesteld op slechts een steenworp afstand van het strand en het centrum van Oostende, biedt Rosa Hotel een rustige plek waar je kan ontspannen en opladen. Deze bijzondere plek waar duurzaamheid en gastvrijheid hand in hand gaan is geïnspireerd door de schoonheid van eenvoud. Want dat is ook waar het leven aan zee om draait. Ontdek de passie voor de natuur in de onvergetelijke ervaring die The Rosa Life biedt. Kom en ervaar de eerlijke schoonheid van Rosa, waar gemak, rust en liefde perfect samenkomen.



C-Hotels Burlington

Deze gevestigde waarde met zicht op de jachthaven van Oostende kreeg een volledige facelift. Het creatieve en stijlvolle brein van Tjip Studio en C-Hotels tovert deze plek om tot perfectie met het juiste verhaal. De combinatie van natuurlijke materialen en mediteraanse elementen maken Burlington een icoon aan de jachthaven. Vanuit de kamers en ontbijtruimte droom je weg met het zicht op het bekende zeilschip Mercator. De centrale ligging aan het station en de bekende winkelstraat van Oostende, zorgt voor een onvergetelijk verblijf aan zee.



Interesse?

Wil je meer te weten komen over Hotel Rosa of Hotel Burlington? Heb je een specifiek evenement in gedachten waarvoor je nog een hotel zoekt? Geef Meet in Oostende een seintje of surf naar:

www.meetinoostende.be/nl/nieuw-oostende-hotel-rosa
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties